29 / 03 / 2024

cahit turhan yid açıklaması

cahit turhan yid açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, projelerin önemlilerini, öncelikli olanlarını ve yap-işlet-devret yöntemiyle yapabileceklerini, finansman bulabileceklerini ilgili mevzuat gereğince yap-işlet-devret yöntemiyle yaptıklarını belirterek, "Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapab

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Cahit Turhan: Ankara ile İstanbul arası 30 dakika kısalacak!

Bakan Cahit Turhan, TCDD Taşımacılık AŞ Koordinasyon ve İstişare Toplantısı'nda açıklama yaptı. Turhan "Hizmet kalitesini ve sefer sayılarını artırmak amacıyla sipariş edilen 12 yeni YHT setinden 2'si teslim alındı. Bunların testleri tamamlanmak üzere" ifadelerini kullandı.

Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu. Turhan, "İl ve ilçe yollarımızın standardını projeli olarak hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi...

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız!

Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bunun için de Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız. Kanal İstanbul, İstanbul'un kaderini değiştirecek olan, bu ülkeninin kaderini değiştirecek olan bir projedir'' dedi.

Cahit Turhan'dan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul'la ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi ile Hollandalı, Belçikalı, Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar" dedi.

Cahit Turhan, Kanal İstanbul'un ne kadar yanlış olduğuna katkı sunuyor! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Dünyası Sivil toplum buluşmasına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Cahit Turhan, Kanalın ne kadar yanlış bir şey olduğuna katkı sunuyor, daha da çok sunacak gibi" dedi... 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a rant yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cahit Turhan'ın açıklamalarına ilişkin, "Kanalın ne kadar yanlış bir yatırım olduğuna büyük katkı sunuyor" dedi...

Bakan Cahit Turhan Kanal İstanbul için tarih verdi!

Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi ile ilgili çıkışlarına cevap veren Ulaştırma ve Altyyapı Bakanı Cahit Turhan, ''İlk kazma bu yıl vurulacak. Hedefimiz 2026'da hayata geçirmek'' diye konuştu.

Cahit Turhan: Ulaşıma 767,5 milyar liralık yatırım yaptık!

TCDD Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen "Demiryollarında 17 Yılda Kat Edilen Mesafe ve Hedefler" konulu basın toplantısında konuşan Bakan Turhan: "Ulaşım ve erişim altyapısına 767,5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptık" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul tepkisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklama için “Komedi filmi gibi” dedi. 

2020'de demiryolu uzunluğu 17 bin 527 kilometreye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ulaşımda 2003'ten bu yana 757.2 milyar TL yatırım yapıldığını söyşedi. Otoyol ve yüksek hızlı tren yatırımlarına devam ettiğini söyleyen Turhan, iletişim yatırımlarının da ilerlediğini kaydetti.

cahit turhan yid açıklaması Haberi

cahit turhan yid açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün (SHGM), 2019 yılı bütçe görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını cevapladı.

Köprü ve otoyollara verilen Hazine garantilerine yönelik sorulara Turhan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 2018 yılı 10 aylık ortalama otomobil eşdeğerinin 80 bin seviyesinde olduğunu belirtti.

Garanti edilen gelirin KDV hariç 2 milyar 473 milyon 465 bin 448 lira olduğu bilgisini de veren Bakan Turhan, "Elde edilen gelir, 2017 yılı için 733 milyon 80 bin 391 liradır. Ödenen garanti gelir 1 milyar 743 bin 637 liradır." dedi.

Yatırım programının çok yüklü olduğunu söyleyen Turhan, "500 milyar lira civarında bakanlığımızın proje stoğu var. Mevcut bütçe ödenekleriyle bunları...