20 / 04 / 2024

çakmak yapı

çakmak yapı

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

Ev sahipleri dikkat! Kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracılarını nasıl çıkartacağı ile ile ilgili araştırma yapıyor. Avukat Tarık Çakmak, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kira borcu nedeniyle tahliyeyi yazdı. Peki kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

İnovin Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İnovin Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Çakmak tarafından kuruldu.

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Keretli, Sabri Şenol ve Turan Ersin Çakmak ortaklığında kuruldu.

Ahmet Mete Çakmakçı kimdir? Hangi şirketlerin ve üniversitelerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Mete Çakmakçı yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Mete Çakmakçı ile ilgili merak edilen her şey...

Asba1 Yapı Malzemeleri Plastik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asba1 Yapı Malzemeleri Plastik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çakmak tarafından kuruldu.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Pertaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pertaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Silvan Taşdemir ve Ziya Çakmak ortaklığında kuruldu.

Çakmak Ftm Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Çakmak Ftm Yapı Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile S.Feyzanur Çakmak tarafından kuruldu.

Metapan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metapan Yapı Limited Şirketi Ümraniye’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Şahin, Oğuzhan Yıldırım, Yavuz Çakmak tarafından kuruldu.

Ümraniye Site Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Site (Eski Çakmak) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi kuruldu!

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Çakmakçı tarafından kuruldu.

Ckm Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ckm Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çakmak tarafından kuruldu.

çakmak yapı Haberi

çakmak yapı

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, kentin en önemli İş ve yaşam merkezlerinden İkitelli'de 1 Haziran 2016 Çarşamba günü açılıyor. 1.600 metrekarelik alana sahip, iki katlı showroom, Yurtbay Seramik koleksiyonlarını tüm zenginlikleriyle bir arada sunuyor ve koleksiyonların konfor içinde incelenmesine olanak...