29 / 03 / 2024

Çalıkuşu Hill Kartal ne zaman teslim

Çalıkuşu Hill Kartal ne zaman teslim

Konuma göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 193 daireden oluşuyor. Hill Kartal Rezidans satış fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Sezai Şaklaroğlu hangi üniversitede bölüm birincisi oldu? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Sezai Şaklaroğlu kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Sezai Şaklaroğlu ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen doğal gaz faturalarıyla ilgili gelişmeler meydana gelmeye devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen doğal gaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Aile Bakanlığı 7 ilde KPSS şartlı ve şartsız personel alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

İş arayanlara güzel haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından geldi. Bakanlık tam 7 kent için personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılması" esaslarında düzenlemeye gidildi. Bu çerçevede 895 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

O belediye rekor sayıda KPSS şartsız işçi alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Yalova Belediyesi iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. Belediye tarafından yayımlanan ilanda farklı kadrolara tam 90 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte detaylar...

Devlet Su İşleri'nden rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Personel alımlarına ilişkin araştırmalar devam ederken son açıklama DSİ’den geldi. Sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuran DSİ, 1273 personel alınacağını duyurdu.

Çalıkuşu Hill Kartal ne zaman teslim Haberi

Çalıkuşu Hill Kartal ne zaman teslim

Hill Kartal Rezidans satış fiyatları detaylarına geçmeden önce projenin diğer özelliklerine göz atalım. 2 blok şeklinde yükselen proje 13 kat ve 28 kat halinde yer alıyor.


Hill Kartal Evleri satılık daireler

Toplam 193 daireden meydana gelen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede konut alanları 77,61 metrekareden başlayıp 175,92 metrekareye kadar yükseliyor.


Çalıkuşu Hill Kartal ne zaman teslim?

Tplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılan projede daire teslimlerinin 2018 yılının Haziran ayında gerçeklemesi planlanıyor. 


Projede ortak kullanım alanları arasında basketbol ve voleybol sahası, buhar odaları, iki çocuk parkı, kafeterya, açık fitness alanı, açık kapalı yüzme havuzları, yürüyüş alanı, sinema salonu, çocuk bakım ünitesi, sauna, şelale, tenis tortu yer alıyor.


Hill Kartal...