25 / 04 / 2024

Çamlıbel Tüneli ihale

Çamlıbel Tüneli ihale

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale çağrısı Aralık'ta yapılacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. Dev proje ile 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak

Çamlıbel Tüneli ihalesi mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine YİD modeliyle çıkılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin dünyada bir ilk olduğunu söyledi. Turhan, projenin, yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale ilanına çıkılacağını belirtti..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli YİD modeli ile ihale edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yap-işlet-devret modeliyle inşası için ihaleye çıkılacağını söyledi...

Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi mecliste!

Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Ardahan Sahara Tüneli'nin projesi hazır!

Vali Bilmez: "Sahara Tüneli projesi tamamlandı, ihale aşamasına gelindi. Ardahan gibi bir ilde, bir değil, birkaç tünel yapımı aynı anda sürüyor. İpek Demiryolu üzerindeki tünel bitti bitecek." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli teklifleri bugün alınacak!

İstanbul Boğaz’ını üçüncü kez birleştirecek olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesi için ihale teklifleri bugün alınacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli etüt ihalesinde sona gelindi!

İstanbul Boğazı'nın altından geçerek tek tüpte hem karayolu hem de demiryolunun bulunacağı 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin etüdü için yapılan ihale, 2017'nin ilk çeyreğinde sonuçlandırılacak.

Çamlıbel Tüneli ihale Haberi

Çamlıbel Tüneli ihale

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Durmaz sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Milletvekili Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Durmaz önergesinde "Karadeniz'i Tokat'tan geçip Sivas'a, Kayeri üzerinden güneye bağlayan, Kuzey-Güney bağlantı yolu üzerinde bulunan Tokat-Yıldızeli karayolundaki Çamlıbel geçidinde 4.7 kilometre uzunluğunda 2x2 çift yönlü tünel projesinin etüdü yapılmış ve projesi hazır olduğu bilinmektedir. Projeleri bitmiş, sadece ihalesi yapılması beklenen iki tünel bölge için çok önem arz etmektedir. Çamlıbel geçidi 1.600 metre yüksekliğinde kış şartlarında ulaşımı oldukça zordur. Araçlara ve sürücülere zor anlar yaşatan üzücü kazaların olduğu, bazen trafiğin tamamen durduğu bir geçittir." dedi.

"Özellikle kış mevsimlerinde birçok kazaya sebebiyet veren Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Geçidi'ne tünel yapılması için 2013 yılında başlatlan...