16 / 04 / 2024

çamlıca camii inşaatı son durum

çamlıca camii inşaatı son durum

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'ni inceledi.

Çamlıca Camii inşaatında sona doğru!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camiisi olacak olan İstanbul Çamlıca Camii bitim için gün saymaya başladı.

Çamlıca Camii'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul'da yapımına 26 ay önce başlanan Çamlıca Camii'nin inşaatı hızla sürüyor. Yaklaşık 500 kişinin çalıştığı cami inşaatında şu ana kadar 6 minareden 2'si tamamen bitti.

Çamlıca Camii inşaatında sona gelindi!

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, "Camiyi söz verdiğimiz gibi 2016 yılının Kadir gecesinde hizmete açacağız" dedi.

Çamlıca Camii'nde kubbe inşaatı başladı!

Camlıca'da sıra Yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camii inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlandı.

Çamlıca Camii'nde sıra kubbe yapımında!

İstanbul'un Çamlıca Tepesi'nde yapılan Çamlıca Camii'nin yapımı hızla ilerliyor. Yaklaşık 500 kişinin gece gündüz çalıştığı Çamlıca Camii inşaatında 6 minareden 5'inin yapımı tamamlandı.

Çamlıca Camii inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. İstanbul'da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlandı.

Çamlıca Camii inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde yapımı süren Çamlıca Camii inşaatı sahasına gelerek incelemelerde bulundu. Burada yaklaşık bir saat kalan ve yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Erdoğan, daha sonra alandan ayrıldı.

Çamlıca Camii inşaatında son durum!

İstanbul'da yapımına 22 ay önce başlanan Çamlıca Camii inşaatında tamamlanan 90 metrelik ilk minarenin 14 ton ağırlığındaki külah bölümü yerine yerleştirildi ve Türk bayrağı çekildi.

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016'da açılacak!

Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 75'e yakını tamamlanırken, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, camiyi 1 Temmuz 2016'da açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Çamlıca Camii’nin minareleri yükseliyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çamlıca Camii tamamlandığında aynı anda 37 bini kapalı, 23 bini de açık alanda olmak üzere toplamda 60 bin kişinin ibadet edebileceğini açıkladı...

Çamlıca Camii'nin minareleri hızla yükseliyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önerisiyle hareke geçilen ve temeli Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Üsküdar Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Kara tarafından atılan Çamlıca Camii'nin minareleri yükselmeye başladı.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Taksim Camii inşaatında bütçe iki katına çıktı!

SUR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camii inşaatının bütçesiyle ilgili şunları söyledi: ''İnşaata başladığımızda dolar 3.6 TL idi. Şimdi malum. Son bir yılda emtia fiyatları kaynaklı maliyet artışı oldu. Önemli bir eser yaptık. Her şeyin en iyisi olsun istedik.''

AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşıldı!

Tarihi Taksim meydanında yüzyılın değişimi yaşanıyor. AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşılırken, yeni yapıların şehre yeni soluk kazandırması planlanıyor.

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Çamlıca Camii cuma günü resmen açılıyor!

Aynı anda 63 bin kişinin ibadet edebileceği Büyük Çamlıca Camii cumu günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılacak.

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Çamlıca Camii'nde ilk ezan okundu!

İstanbul'un en yüksek tepesinde inşa edilen Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Çok sayıda vatandaş ilk sabah namazını kılmak için camiye geldi.

çamlıca camii inşaatı son durum Haberi

çamlıca camii inşaatı son durum

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım, Çamlıca Camii'nde incelemeler yaptı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Binali Yıldırım, Üsküdar'da inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'nde incelemelerde bulunurken yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Binali Yıldırım, daha sonra eşi Semiha Yıldırım ile Çengelköy Mezarlığı'nda aile kabristanını ziyaret etti ve dua ettikten sonra mezarlara su döktü. Yıldırım, 15 Temmuz şehit mezarlarında da dua etti. Yıldırım ardından, bir vatandaşın defin törenine de...