27 / 04 / 2024

Çamlıca Camii projesi

Çamlıca Camii projesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'ni inceledi.

Çamlıca Camii'nin kubbesinde beton döküm işlemi başladı!

Temeli 6 Ağustos 2013 tarihinde atılan cumhuriyet tarihinin en büyük camisi Çamlıca Camii'nin inşaatında sona yaklaşıldı. Çamlıca Camisi inşaatında 72 metre yüksekliğindeki dev kubbenin beton döküm işlemine başlandı.

Çamlıca Camii Temmuz 2016'da açılacak!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camiisi olacak olan İstanbul Çamlıca Camii'nin bitmesi için günler sayılmaya başlandı. Caminin 1 Temmuz 2016'da Kadir Gecesi'nde ibadete açılması planlanıyor.

Çamlıca Camii'nin dış cephe çalışmaları başladı!

Cumhuriyet döneminde yapılan en büyük camii olan Çamlıca Camii projesinde kaba inşaatın yüzde 90'lık bölümü tamamlanırken diğer yandan da dış kaplama taşlarının döşeme çalışmalarına başlandı.

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016 'da hizmete açılacak!

Cumhuriyet döneminde yapılan en büyük camii olan Çamlıca Camii projesinde kaba inşaatın yüzde 90’lık bölümü tamamlanırken diğer yandan da dış kaplama taşlarının döşeme çalışmalarına başlandı.

Çamlıca Camii'nin inşaatı önümüzde aylarda tamamlanacak!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camii kompleksi olacak şekilde planlanan ve 6 Ağustos 2013 tarihinde temeli atılan “Çamlıca Camii”nin kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı.

Çamlıca Camii hızla yükseliyor!

ÇAMLICAda temeli 6 Ağustos 2013 yılında atılan Çamlıca Camii inşaatı hızla sürüyor. Caminin kaba inşaatının yüzde 75İ tamamlandı.

Çamlıca Camii'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Çamlıca Camiinin kaba inşaatının yüzde 75'İ tamamlandı. İnşaat çalışmalarında şu ana kadar müze bölümü, sanat galerisi, kütüphane, konferans salonu ve 3 bin 500 araç kapasiteli otopark bölümlerinin de kaba inşaatları bitti.

Çamlıca Cami'nin altına müze inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Klasik Sanatlar Sergisi'nde yaptığı konuşmada sanatın önemine değinerek İstanbullulara müjde verdi. Erdoğan Türkiye'deki ve diğer ülkelerdeki eserlerden örnek vererek sanatın korunması gerektiğine vurgu yaptı.

Çamlıca Camii projesi Meclis'e taşındı!

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Çamlıca Camii Projesi'ne yapılan yardımları sordu. Özkes TBMM Başkanlığına, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.

Çamlıca Camisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı. Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camisi'nde kadınların ihtiyaçlarına yönelik özel çalışmalar yapılıyor.

Çamlıca Camisi'nin 6 minaresinden ikisi yükselmeye başladı!

Yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan ve kaba inşaatının yüzde 60'ı tamamlanan Çamlıca Camisi'nin 6 minaresinden ikisi yükselmeye başladı. Caminin 1 Temmuz 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılması planlanıyor...

Çamlıca Camii'ne stres alan toprak parkuru yapılacak!

İstanbul Cami ve Eğitim-Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, "300 metre uzunluğunda sadece toprak olacak bir yürüyüş parkuru yapacağız. İnsanların stres ve kötü enerjilerini de atmalarına yardımcı olacağız" dedi...

Çamlıca Camii'nin minaresi belirdi! 1 Temmuz 2016'da açılacak!

Yapımına 9 ay önce başlanan Çamlıca Camii inşaatının yüzde 50'lik kısmı tamamlandı. Havadan ilk kez görüntülenen cami inşaatında minareler de görünmeye başlandı. Caminin 1 Temmuz 2016'da açılması planlanıyor...

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Çamlıca Kulesi'nin ihale öyküsü!

7 senedir inşaatı süren Çamlıca Kulesi projesi bugüne kadar 4 ulaştırma bakanı değiştirdi.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Çamlıca Kirazlıtepe'deki dönüşümde son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünmesini” istediği Büyük Çamlıca Camii’nin dibindeki mahallede kentsel dönüşüm devam ediyor.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Çamlıca Camii'nde tarihe geçen ayrıntı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi" Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı...

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Çamlıca Cami bugün açılıyor!

İstanbul’un yeni sembolleri arasında yer alan  Çamlıca Camii, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Çamlıca Camii cuma günü resmen açılıyor!

Aynı anda 63 bin kişinin ibadet edebileceği Büyük Çamlıca Camii cumu günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılacak.

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Çamlıca Camii'nde ilk ezan okundu!

İstanbul'un en yüksek tepesinde inşa edilen Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Çok sayıda vatandaş ilk sabah namazını kılmak için camiye geldi.

Çamlıca Camii projesi Haberi

Çamlıca Camii projesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım, Çamlıca Camii'nde incelemeler yaptı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Binali Yıldırım, Üsküdar'da inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'nde incelemelerde bulunurken yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Binali Yıldırım, daha sonra eşi Semiha Yıldırım ile Çengelköy Mezarlığı'nda aile kabristanını ziyaret etti ve dua ettikten sonra mezarlara su döktü. Yıldırım, 15 Temmuz şehit mezarlarında da dua etti. Yıldırım ardından, bir vatandaşın defin törenine de...