26 / 04 / 2024

çamlıca camii son durum

çamlıca camii son durum

Temeli 2013'te atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Cami 7 Mart'ta ibadete açılıyor.  Regaib kandilinde ibadete açılacak camide kütüphane, konferans salonu gibi sosyal alanlar bulunacak. 

Çamlıca Camisi'nde açılış için tarih bekleniyor!

Çamlıca Camisi'nin kısa sürede tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun gördüğü bir tarihi beklediklerini aktardı....

Çamlıca Camisi'nde mahya sürprizi!

İstanbul'un en büyük camisi olan Çamlıca Camisi'nin inşaatı tamamlandı. İç süslemelerin yapıldığı camide Mevlid Kandili nedeniyle "Türk Bayrağı" asıldı ve "Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun" yazılı mahyalar asıldı.

Çamlıca Camii'nin yüzde 98'i tamamlandı!

Temeli 6 Ağustos 2013 yılında atılan  Çamlıca Camii'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 98'i tamamlanan camide ilk sela okundu.

Çamlıca Camii'nden son kareler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  6 Ağustos 2013'te temeli atılan Çamlıca Camii'nde sona doğru geliniyor. Çamlıca Camii'nin inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. 

Çamlıca Camii açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  6 Ağustos 2013'te temeli atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Yüzde 98'i tamamlanan camii açılış için gün sayıyor.

Çamlıca Camii’nde sona gelindi!

Yapımına 5 yıl önce başlanan Çamlıca Camii’nde sona geliniyor. Yakın zamanda açılması planlanan caminin inşaat çalışmaları görüntülendi. 

Çamlıca Camii'nin inşaatı tamamlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yapımına başlanılan Çamlıca Camii'de sona gelindi. 29 Mart 2013 tarihinde çalışmalarına başlanılan projenin inşası büyük ölçüde tamamlandı.

Çamlıca Camii'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı devam eden Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulundu. Çamlıca Camii'nde incelemeler yapan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. 

Çamlıca Camii'nde sona yaklaşıldı!

Temelleri 6 Ağustos 2013 yılında atılan Çamlıca Camii'nin büyük bir bölümü tamamlandı. İstanbul Üsküdar'da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında sona gelindi.

Çamlıca Camisi'nde sona doğru!

Çamlıca Camisi, planlandığı gibi Kadir Gecesi yerine birkaç ay sonra ibadete açılacak. Cami İstanbul'un simgelerinden biri olacak....

Çamlıca Camii Ramazan'da açılacak!

Çamlıca Camii'nin açılışına aylar kaldı. Cami açıldığında 50 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek. Caminin Ramazan ayında açılması planlanıyor... 

Çamlıca Camii için 350 kişi 24 saat esasıyla çalışıyor!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, inşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin inşaatını inceledi. Yüzde 90'ı tamamlanan cami için 350 kişi 24 saat esasıyla çalışıyor.

Çamlıca Camii'nin yüzde 95'i tamam!

Tamamlandığında dünyanın en büyük alemli camisi olacak olan Çamlıca Camii'nin yüzde 95'i tamamlandı. Camide çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Çamlıca Camii havadan görüntülendi! 

İstanbul’un en büyük yapılarından biri olacak şekilde inşasına devam edilen Çamlıca Camii havadan görüntülendi.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Çamlıca Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Çamlıca Kulesi'nde son rötuşların yapıldığını dile getirdi.

Çamlıca'daki son TRT kulesi kaldırılıyor!

Eylül ayında faaliyete geçen Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi sonrasında, ilçede 28 antenin tamamı kaldırılırken son TRT kulesinin de söküm işlemleri başladı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Çamlıca Kirazlıtepe'deki dönüşümde son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünmesini” istediği Büyük Çamlıca Camii’nin dibindeki mahallede kentsel dönüşüm devam ediyor.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Çamlıca Camii'nde tarihe geçen ayrıntı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi" Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı...

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Çamlıca Cami bugün açılıyor!

İstanbul’un yeni sembolleri arasında yer alan  Çamlıca Camii, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Çamlıca Camii cuma günü resmen açılıyor!

Aynı anda 63 bin kişinin ibadet edebileceği Büyük Çamlıca Camii cumu günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılacak.

çamlıca camii son durum Haberi

çamlıca camii son durum

Işıklandırma testleri yapılan Çamlıca Camii, havadan ve İstanbul'un çeşitli noktalarından çekilen ışıklar altındaki görüntüleriyle, eşsiz güzellikler sundu.  

Çamlıca Camisi, 7 metre 77 santimetre boyundaki dünyanın en büyük alemine sahip. Çamlıca cami ayrıca kubbe kemerlerinin iç kısmına takılan 220 metre boyunda "Fetih Suresi"yle dikkat çekiyor. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre Çamlıca Camii 7 Mart Perşembe Regaip Kandili gecesi ibadete açık olacak, Cuma sabahı da camiden ezan okunacak. İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, bunun bir açılış anlamına gelmediğini ifade ederek, resmi açılışın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, kendisinin tespit edeceği bir tarihte yapılacağını dile getirdi.

"6 Ağustos 2013 günü ayağımızda çizmeler, botlarla temeli attık" diyen Ergin Külünk, şunları söyledi;

"İnşallah 7 Mart Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan...