23 / 04 / 2024

çamlıca camiinin çevresinde kentsel dönüşüm mü yapılacak

çamlıca camiinin çevresinde kentsel dönüşüm mü yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada Çamlıca Camisi'nin çevresinde kentsel dönüşüm yapılacağını müjdeledi.

Üsküdar Çamlıca Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

6 Ağustos 2013 tarihinde yapımına başlanan Üsküdar Çamlıca Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında camiinin 6 minaresi tamamlandı.

Çamlıca Camii'nin çevresinde kentsel dönüşüm yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada Çamlıca Camisi'nin çevresinde kentsel dönüşüm yapılacağını müjdeledi.

Çamlıca Tepesi'ne turistik tesis mi yapılacak?

Sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Çamlıca'da inşaatı devam eden cami inşaatı çevresinde 56 dönümlük alanın turistik tesis alanı olarak tahsis edildiği iddia edildi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin açıklama yaptı.

Çamlıca Camii'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Çamlıca Camiinin kaba inşaatının yüzde 75'İ tamamlandı. İnşaat çalışmalarında şu ana kadar müze bölümü, sanat galerisi, kütüphane, konferans salonu ve 3 bin 500 araç kapasiteli otopark bölümlerinin de kaba inşaatları bitti.

Çamlıca Camii’nin yüzde 70’i tamam!

Temeli 6 Ağustos 2013’te atılan Çamlıca Camii inşaatında olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatı yüzde 70 oranında tamamlanan camiinin, 1 Temmuz 2016 Cuma günü ‘Kadir Gecesi’nde’ açılacağı bildirildi

Çamlıca Camii'nin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması planlanıyor!

İstanbul'da yapımına 11 ay önce başlanan 37 bin 500 kişi kapasiteli Çamlıca Camii'nin inşaatı hızla sürüyor. 268 rakımlı Çamlıca Tepesinde yapılmakta olan camiinin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması bekleniyor...

Çamlıca Camii 2016 yılında ibadete açılacak!

İstanbul'da yapımına 11 ay önce başlanan 37 bin 500 kişi kapasiteli Çamkca Camii'nin inşaatı hızla sürüyor. 268 rakımlı Çamlıca Tepesinde yapılmakta olan camiinin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması bekleniyor.

Çamlıca Apart Evleri teslim tarihi!

Çamlıca Apart Evleri'nin teslim tarihi Eylül 2013 olarak belirlendi, projede fiyatlar 74 bin liradan başlıyor

Çamlıca Apart Evleri nerede?

Çamlıca Apart Evleri'nde fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, proje Işık Koleji'nin alt tarafında yer alıyor

Sakarya Çamlıca Apart Evleri'nde 79 bin liraya 2+1!

Çamlıca Apart Evleri Sakarya'da Bak Yapı imzasıyla yükseliyor, fiyatların 74 bin liradan başladığı projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Çamlıca Apart Evleri'nde 74 bin liraya 2+1! Full eşyalı!

Sakarya'da inşa edilen Çamlıca Apart Evleri'nde fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar full eşyalı olarak teslim ediliyor

Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi projesinin mimarisi İTÜ'den!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyük Çamlıca Tepesi üzerinde yer alacak olacak bir Radyo Kulesi için 2011 yılında düzenlenen "Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması"nı 3. olan İTÜ kazandı...

Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanıyor!

Çamlıca'da inşa edilecek Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanacağı belirtildi...

çamlıca camiinin çevresinde kentsel dönüşüm mü yapılacak Haberi

çamlıca camiinin çevresinde kentsel dönüşüm mü yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim'de opera binası yapılacağını belirterek, "Caminin projesi de tamamlanmak üzere. O bölgede camiye ihtiyaç var, yapılacak." dedi.


Topbaş, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, İstanbul’daki toplu taşımayı vatandaşların meydanlardaki demokrasi nöbetine rahat ulaşması için 31 Temmuz’a kadar ücretsiz yaptıklarını anımsattı.


Kente 16,3 milyar liralık daha yatırım yapmaya hazırlandıklarını açıklayan Topbaş, projelerin hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.


Topçu Kışlası


Taksim'e yapılacak Topçu Kışlası’nı bir inatlaşma sebebi olarak görmemek gerektiğini, koruma kurulu ve mahkeme kararlarının ortada olduğunu dile getiren Kadir Topbaş, eserin sanat galerisi, müze ve alt kısmının kafe olarak hizmet verebileceğini kaydederek, "Taksim şu anda yaşamıyor, sadece transit geçiş noktası. Taksim, insanların fazlaca gitmeyi arzu ettiği bir yer de değil. Burası müze tarzı bir sanat galerisi ve kafeleriyle çok...