23 / 04 / 2024

Çamlıca Camisi inşaatında son durum

Çamlıca Camisi inşaatında son durum

Gürsoy Grup tarafından 350 milyon TL bedelle hayata geçirilen Çamlıca Camisi'nin yüzde 90'ı tamam...

Çamlıca Camisi'nde 72 metrelik dev kubbenin üzeri kapandı!

Yapımına 30 ay önce başlanan Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi, Çamlıca Camisi inşaatında kaba inşaatın sonuna gelindi. İnşaatın önemli aşamalarından biri olan 72 metre yüksekliğindeki dev kubbenin üzerine kapatıldı.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi inşaatında sona gelindi!

Sabiha Gökçen Havalimanında, Selçuklu mimarisine göre inşa edilen caminin inşaatında sona gelindi. Caminin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Çamlıca Camisi yarın Regaip Kandili'yle birlikte açılıyor. 6 yıldır inşaat çalışmaları devam eden camide son hazırlıklar yapılırken, ışıklandırma için testlerde gerçekleştirildi. 

Çamlıca Camisi'nde açılış için tarih bekleniyor!

Çamlıca Camisi'nin kısa sürede tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun gördüğü bir tarihi beklediklerini aktardı....

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor. 388,5 metre yüksekliğindeki kulenin bu yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Çamlıca Camisi inşaatında son durum Haberi

Çamlıca Camisi inşaatında son durum

Çamlıca Camisi Gürsoy Grup tarafından hayata geçiriliyor. Çamlıca tepesinde yer alan projenin inşaat çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çamlıca Camisi'nin önümüzdeki yıl açılması planlanıyor. 


Çamlıca Camisi 350 milyon TL'ye mal olacak. 6 minareli caminin temeli 6 Ağustos 2013 tarihidne atıldı. Caminin inşaatında her gün ortalama 300 kişi çalışıyor. İnşaat alanında çalışan kişilerin yanı sıra 700 kişi de, proje için gerekli malzemelerin temini için çeşitli atölyelerde çalışıyor.