29 / 03 / 2024

çamlıca mesa fiyatları

çamlıca mesa fiyatları

Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi.

Çamlıca Mesa fiyatları!

Çamlıca Mesa fiyatları KDV dahil olarak hesaplanıyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden meydana gelen projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Çamlıca Mesa'da metrekaresi 6 bin 900 dolardan başlıyor!

İNŞAAT sektörünün 45 yıllık markası MESA'nın büyük bir ilgiyle beklenen projesi Çamlıca'da MESA'da inşaat çalışmaları ile birlikte, fırsat niteliğinde lansman öncesi ön satışlar da başladı...

Çamlıca Mesa 'da minimum 1 milyon 600 bin dolara! 2015 'te teslim!

Çamlıca Mesa 'da fiyatlar 1 milyon 600 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Satış sürecinin devam ettiği Mesa Çamlıca 'dan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Mesa Çamlıca Evleri'nde villalar 1 milyon 510 bin dolar!

Toplam 115 adet konutun yer aldığı Mesa Çamlıca projesinde yer alan konutlar 250 metrekare ile 950 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projede konutların satış dönemine devam ediyor...

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Çamlıca Antwell Life Care Residence fiyat!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Çamlıca Antwell Life Care projesinde dairelerin metrekere fiyatları 10 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor...

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Toplam 1038 konuttan meydana gelen Exen İstanbul projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar 850 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 'nde toplam 88 adet konut ve 16 iş yeri açık artırma usulü ihale yoluyla satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Başvuruların 18 Ağustos 2015 tarihine kadar kabul edileceği Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap Konutları'nda 88 ev satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

çamlıca mesa fiyatları Haberi

çamlıca mesa fiyatları

Tamamlanan 113 konutluk Çamlıca projeleri hakkında da bilgi veren Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi. Evlerin yüzde 85'inin sahibini bulduğunu belirten Boysanoğlu, teslimlere bir ay soma başlayacaklarım dile getirdi. 


25 bloktan oluşan projede daire fiyatları 1 milyon 670 bin dolarla 2 milyon 350 bin dolar arasında değişiyor. İstanbul Büyükçekmece'de 320 dönüm alanda bahçeli ev projesi planladıklarım belirten Boysanoğlu Halkalı'daki 3 bin 600 konutluk Tema İstanbul projesinin yanında bulunan arsalarında da bir yatınm planladıklarım...