23 / 04 / 2024

Çamlık 18 ne zaman teslim

Çamlık 18 ne zaman teslim

Çamlık 18 Evleri ödeme planı kapsamında daire bedelinin bir kısmı için peşin ödeme yapılıyor, kalan tutar ise teslim tarihine kadar vadelendiriliyor. Mika Çamlık 18 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri!

Daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteren Çekmeköy Çamlık 18 Evleri FSM Köprüsü’ne 13 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje Mika İnşaat imzası taşıyor.

Çekmeköy Çamlık 18 fiyat listesi!

Ödeme planı kapsamında daire bedelinin bir kısmı peşinat olarak ödeniyor, kalan miktar ise teslime kadar vadelendirilebiliyor. İşte satışları devam eden Çekmeköy Çamlık 18 fiyat listesi...

Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Konutları 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden meydana geliyor. Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mika İnşaat Çamlık 18 iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Konutları FSM Köprüsü’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakikalık mesafede yükseliyor. Mika İnşaat Çamlık 18 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Çamlık 18 Mika iletişim!

Çamlık 18 projesi FSM Köprüsü’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ ne 16 dakika mesafede yükseliyor. Çamlık 18 Mika iletişim numarası 0212 352 90 87 ...

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık!

Çamlık 18 projesinin inşaat çalışmalarına 2015 yılının Mayıs ayında başlanacak. Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuğralı altın kolye fiyatları 2 bin 662 TL'den başlıyor! Altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolye almak isteyen binlerce kişi fiyat listesini merak ediyor. Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan Tuğralı altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Electrolux bulaşık makineleri ne kadar? İndirim var mı? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlarıyla sıkça tercih edilen Electrolux bulaşık makineleri ne kadar? Electrolux bulaşık makinelerinde indirim var mı? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pendik Çamlık Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik İlçesi'ne bağlı Çamlık Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı yeni yüzüne kavuştu...

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Çamlıca Camisi'ne metro geliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi, Çamlıca Camisi'ne ulaşım raylı sistemle sağlanacak. İBB Meclisi'nde Çamlıca'ya metro hattı inşa edilmesine ilişkin imar plan değişikliği oy çokluğuyla kabul edildi.

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Kiracıya ihtarname avukatlık ücreti ne kadar?

Kiracının kira bedelini ödememesi halinde kendisine ihtar gönderilebiliyor. Kiracıya yapılacak ihtarname için avukata da belli bir masrafın ödenmesi gerekiyor. Peki, kiracıya ihtarname avukatlık ücreti ne kadar?

360 Kurtköy Çamlık ödeme planı!

360 Kurtköy Çamlık projesinde dairelerin satış fiyatları 372 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 360 Kurtköy Evleri projesinde dairelerin teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

Çamlık 18 ne zaman teslim Haberi

Çamlık 18 ne zaman teslim

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde inşa edilen Çamlık 18 Konutları 'nda 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks daire tiplerine yer veriliyor.


Mika Çamlık 18 iletişim için  0212 352 90 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika, FSM Köprüsü’ne 13 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Mika İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Çamlık 18 Evleri Şile otoyoluna yakın konumda hayata geçiriliyor. Proje 18 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Çamlık 18 Çekmeköy projesi cephe ve pencere, ısı izolasyonlu ses yalıtımı, artema marka armatürler, uydu sistemi ve diafon sistemi gibi özelliklere sahip.


Dairelerin 2015 yılı Kasım ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Çamlık 18 Rezidans 'ta yer alan konutların fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Mika Çamlık 18 Evleri nerede?
Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah....