26 / 04 / 2024

Çamlık Mesireliği

Çamlık Mesireliği

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Eroğlu, bundan sonra yapılacak tüm binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı.

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Pendik Çamlık Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik İlçesi'ne bağlı Çamlık Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

AKM'nin yıkımı için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İhtişamlı bir opera binası yapacağız" dediği İstanbul Taksim'de bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde yıkım için geri sayım başladı.

Bodrum Çamlık Meydanı hizmete açıldı!

Bodrum Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çamlık Mahallesi Meydan Projesi Bodrumlu vatandaşların hizmetine açıldı.

Sivas Çamlık Mesire Alanı yıl içinde hizmete girecek!

Sivas Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka'yı cazibe merkezi yapacak olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri yıl içinde hizmete girecek.

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii için imzalar atıldı!

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii projesini inşa edecek olan müteahhit firmaların temsilcileri ile imzalar atıldı.

Ordu Çamlık tesisi 2018'de hizmete açılacak!

Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık’ta 40 bin metrekare alan üzerine yapılacak tesisin ihalesi gerçekleştirildi. Sosyal yaşam merkezi olarak planlanan Çamlık, 2018 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacak.

Ordu Çamlık Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık bölgesinde 40 bin metrekare alan üzerine yap işlet devret modeliyle yapılacak tesisin ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Müdürlük binaları inşaatında estetiğe önem verilecek!

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılacak binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı.

Veysel Eroğlu: Müdürlük binalarında estetiğe önem verilecek!

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Eroğlu, bundan sonra yapılacak tüm binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı.

Tokat Çamlık Tesisi 6.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erbaa Belediye Başkanlığı tarafından Tokat Erbaa'daki Çamlık Tesisi'nin yapım işi ve işletilmesi ihale ediliyor. 6 milyon 451 bin TL'ye satışa çıkan tesisin ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çamlık Mesireliği Haberi

Çamlık Mesireliği

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılacak tüm binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı. 


Üç yıl önce 7 milyon 500 bin TL harcanarak yapılan, 10 bin metrekare kapalı, 30 bin metrekare açık alana sahip Denizli Orman Bölge Müdürlüğü binasının bahçesinde süs havuzu, kameriyeleri ve otoparkı bulunuyor. Müdürlük binası günde ortalama 20 bin kişinin ziyaret ettiği Çamlık Mesireliği bitişiğinde bulunuyor. Yazılı bir açıklama yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü binasının estetiğiyle görenleri büyülediğini söyleyerek, “Yaklaşık 3 yıl önce Çamlık Şehir Ormanı bitişiğine inşa edilen bölge müdürlüğü binası ve bahçesi özellikle açık havada resim çektirmek...