20 / 04 / 2024

Çamtekke Mevkii

Çamtekke Mevkii

Çanakkale’de Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı sınırlarındaki Büyük Anafarta Köyü’nün yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı

Çekmeköy Taşdelen Mevkii 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mevkii, Palamutdere Güzergahı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Arnavutköy Deliyunus Mevkii Karayolu Geçişi imar planı askıda!

İstanbul Arnavutköy İlçesi, Deliyunus Mevkii Karayolu Geçişine ait Karayolları tarafından hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Antalya Kemerağzı-Kundu Mevkii'nin imar sorunu mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya İli Kemerağzı-Kundu Mevkii'ne yönelik imar değişikliklerine ve bölgedeki otellerin teftişine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Mamak Kutludüğün Yazı Mevkii Cami'nin temeli atıldı!

Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımına başlanan Kutludüğün Yazı Mevkii Caminin temeli dualarla atıldı.

Torbalı Ayrancılar Egekent Mevkii'ndeki konutlar için plan tadilatı yapıldı!

Torbalı'da, geçtiğimiz günlerde ilçe belediyesinin yaptığı plan tadilatı ortalığı karıştırdı. Ayrancılar Egekent Mevkii'nde dere yatağında kalan konutlar için yeni ıslah çalışması yapılması ve imar yoğunluğunun arttırılmasına karar verildi.

Giresun Mevkii 1. Etap tapularına kavuştu!

Giresun Mevkii 1. Etap'ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu. Hızla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın de ifrazlı tapusuna kavuştu.

Tuzla Giresun Mevkii sakinlerine tapu müjdesi!

Tuzla Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii'nde 37 dönüm arazinin 1. etabında yapılan imar uygulamasıyla 56 adet parsel üretildi ve 76 arsa tapulandırıldı. Hak sahiplerine arsa tapularının teslimine Tuzla Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde başlandı.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii konut teslimleri başladı!

Toplam 472 tane daireden meydana TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii konut teslimleri başladı. Projedeki konutların teslimleri 9 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii teslim tarihi!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii konut teslimleri Prokon Müh. ve Müş. A.Ş. & Beşer Müh. Müş. LTD. ŞTİ. tarafından Ankara Mamak Yatıkmusluk Şantiyesinde gerçekleşecek. İşte TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii teslim tarihi....

Eyüp Odayeri Mezarlık Altı Mevkii imar planı askıda!

Eyüp Odayeri Köyü, Mezarlık Altı Mevkii, 1 pafta, 81 ve 82 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. İşte askıya çıkarılan o plan...

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı.Çanakkale Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi" ulusal proje yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 37 proje katıldı.

Çamtekke Mevkii Haberi

Çamtekke Mevkii

Büyük Anafarta Köyü yakınlarındaki Çamtekke Mevkii’ndeki çam ağaçları ile kaplı ormanlık alandan dün 15.35 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, şiddetli poyraz nedeniyle kısa sürede büyüdü. Alevlere, Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 10 arazöz ve çok sayıda işçi ile karadan Türk Hava Kurumu’na ait 1 keşif ve 6 yangın söndürme uçağı ve 3 helikopterle de havadan müdahale edildi. Yangın 5 hektarlık alanda etkili oldu.


Yangın havadan ve karadan yapılan 4 saatlik müdahale ile kısmen kontrol altına alındı. Kısmen kontrol altına alınan yangına, şiddetli rüzgar nedeniyle yeniden büyümesi ihtimaline karşın hava kararıncaya kadar uçaklarla soğutma çalışması yapıldı.


Yangının başladığı Çam Tekke altı mevkiinin, Çanakkale Savaşları sırasında Anafarta cephesinde Esat Paşa’nın karargah olarak kullandığı alan olduğu ve bu nedenle...