18 / 04 / 2024

can akın çağlar kim

can akın çağlar kim

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Ziraat'in taşınması 2010'a kadar tamam

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Ziraat Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusunu değerlendirerek, "İstanbul finans merkezi olacaksa, biz de orada yerimizi almalıyız. 2010 yılında kadar taşınırız" dedi.

Dünyaca ünlü milyarderden flaş altın açıklaması! Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!

Dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, altın ve gümüş fiyatlarının yeni rekorlar kıracağına dair tahminlerini açıkladı. Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!..İşte ayrıntılar...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

Son dakika gelişmesi!  İstanbul'da ulaşım bu saatlerde tamamen ücretsiz olacak!.

Flaş açıklama İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar'dan geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar tüm İstanbul halkını yakından ilgilendiren çok önemli bir açıklamada bulundu.

Traktör alacaklar dikkat! Başak Traktör Kompakt araçlarının fiyatını açıkladı! İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin yerli ve milli yapımı Başak traktörün Kompakt araçlarının Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki, Başak Traktör kompakt fiyatları bu ay kaç TL? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Pandemide İstanbullular yazlıklarına, yabancılar İstanbul'a akın etti!

Kovid-19 salgınında birçok ülke sınırlarını kapattı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; pandeminin kendini iyice gösterdiği 2020 yılında yabancılar akın akın İstanbul'a geldi. 

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Hamdi Akın'ın Akfen GYO'daki pay oranı yüzde 18,76'ya yükseldi! 

Akfen GYO'nun Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü kapsamında Hamdi Akın'a satışı bugün Borsa İstanbul'da gerçekleşti ve Hamdi Akın'ın Akfen GYO'daki pay oranı yüzde 16,50'den yüzde 18,76'ya yükseldi.

İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara çılgın proje Kanal İstanbul'a  “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de yer alan merkezlerine akın etti.

Sigortacılardan kentsel dönüşüme destek!

Sigortacılardan kentsel dönüşüme destek geldi. TSB Başkanı Can Akın Çağlar, proje geliştirdiklerini söyleyerek “Nasıl ki, KGF, bankaların kredi vermesi için garantör oldu, aynı modeli DASK ile kentsel dönüşümde de uygulayabiliriz'' dedi.

'DASK fonları kentsel dönüşüm finansmanında kullanılsın' önerisi!

TSB Yönetim Kurulu Başkanı ve DASK Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK fonlarının kentsel dönüşümün finansmanında kullanılması konusunda bir fikri bulunduğunu, çalışmalar başlatacaklarını söyledi.

Akfen GYO'nun Akfen Holding'e ait 2 bin payı Hamdi Akın'a devredildi!

Akfen GYO'nun Akfen Holding'e ait bin adet A grubu ve bin adet D grubu imtiyazlı payları Hamdi Akın'a devredildi.

Müteahhitlere, yeni kredi kapısı açıldı!

Kefalet sigortasının teminat mektubu yerine geçmesinin Türkiye ekonomisine 500 milyar liralık ek kredi fırsatı sağlayacağını söyleyen TSB Başkanı Can Akın Çağlar, iş adamlarına seslenerek "Ey müteahhitler, artık kredi almak için artık tek kapı banka değil" dedi.

can akın çağlar kim Haberi

can akın çağlar kim

Can Akın Çağlar, uluslararası finansman imkanlarını kullanarak bugün için toplam 12 milyar TL’lik hasarı bir seferde ödeyecek kapasiteye ulaştıklarını belirterek, şu açıklamaları yaptı: 12 milyar liralık kapasite demek aşağı yukarı iki tane Sivas’ı yeniden inşa edecek bir büyüklükte sigorta kapsamı anlamına geliyor. Eğer bu havuzumuzu büyütürsek ve 12 milyar rakamını biraz daha yukarı çıkartırsak, olası depremde devletin üzerinden bütün sorumluluğu alıp, dünya genelinde milletler üzerinde dağıtmış oluruz. Hedefimiz, 2017 yılında 10 milyon sigortalıya ulaşmak.




SİGORTALILIK ORANI DÜŞÜK

Sivas’ın ilçelerinin yarısı birinci ve ikinci derece deprem risk bölgesinde yer alıyor. Diğer ilçeler ise üçüncü ve dördüncü deprem risk bölgelerinde. Topraklarının büyük bir kısmının deprem riski barındırdığı Sivas’ta zorunlu deprem sigortasını yaptıranların oranı yüzde 29. Hem Türkiye’nin hem de İç Anadolu Bölgesi ortalamasının...