27 / 04 / 2024

çan düğün salonu ne zaman açılacak

çan düğün salonu ne zaman açılacak

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, İstiklal Mahallesi’ndeki büyük bir sorunu çözecek olan Düğün Salonu inşaatının temeli törenle atıldı. Çan Belediyesi tarafından yapılan salon bin 200 metrekare inşaat alanına sahip...

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

Katie Price 2 milyon sterlinlik evini düğün salonu yapacak!

Katie Price, 2 milton sterline aldığı evini dönüşüme soktu. Price, evini düğün salonuna çevirmek için çalışmalar başlattığını söyledi…

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Kentsel dönüşüme yeni model!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 40 bin kişinin hınca hınç doldurduğu salondan 81 milyona seslendi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 11 maddelik seçim manifestosu açıkladı. 

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Niksar'da 4.4 milyon TL'ye satılık düğün salonu ve kafeterya!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan düğün salonu ve kafeteryayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Onikişubat'ta 14.5 milyon TL'lik düğün salonu inşaatı ihalesi!

Onikişubat Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat İlçe sınırlarında yer alan Hasancıklı Mahallesi 600 Kişilik Düğün Salonu" inşa edilmesi işi ihale ediliyor..

Bursa Karacabey'de otel ve düğün salonu işi ihalesi 31 Mayıs'ta!

Bursa Karacabey Belediyesi, 4 yıldız niteliğinde bir adet otel ile iki adet düğün salonu inşana karşılık 30 yıl süre ile sınırlı ayni hak tesis edilmesi işi ihale ediyor..

çan düğün salonu ne zaman açılacak Haberi

çan düğün salonu ne zaman açılacak


Çanakkale’nin Çan ilçesinde, İstiklal Mahallesi’ndeki büyük bir sorunu çözecek olan Düğün Salonu inşaatının temeli törenle atıldı.


Temel atma törenine, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti’li Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, AK Parti Çan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Kuzu, “Kıymetli Çanlılar, bakın Termal Otel bizden önce de tüm belediye başkan adaylarının her seçim ‘Termal Otel yapacağız’ dedikleri bir projeydi. Farklı farklı yerlere yapacağız dediler, ama sadece şu kürsü kadar bir temel attılar. Termal Oteli yapmak bize nasip oldu. 2009 yılında partimiz bizleri aday gösterdi ve sizlerin karşısına...