28 / 03 / 2024

Can Ekşioğlu ankarada ikinci el konut

Can Ekşioğlu ankarada ikinci el konut

Türk gayrimenkul sektöründeki canlılığın devam ettiği şu günlerde Ankara’da yaşanan hareketlilik de dikkatleri çekiyor. Satılan bu konutların 15.679’unu yeni projeler oluştururken, 23.790 konutun satışı ise ikinci el piyasasında gerçekleşti...

Can Ekşioğlu, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Altınok Öz, Can Ekşioğlu ve beraberindeki heyete Kartal’da yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

Can Ekşioğlu: Sistemin işlemesi için Emlak Yasası bir an önce çıkmalı!

Emlak Komisyonculuğu Yasası’nın çıkmasını umutla beklediklerini söyleyen ERA Gayrimenkul Başkanı Can Ekşioğlu, kentsel dönüşüm uzmanları yetiştirdiklerini ve dönüşüm bölgelerindeki hane halklarını bilgilendirdiklerini anlattı.

Can Ekşioğlu: Emlak Yasası’nı umutla bekliyoruz!

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Ekşioğlu tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Çay Sokak'ta kuruldu.

Can Ekşioğlu: İkinci el konuta ilgi artıyor!

Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Broker'larını bir araya getirdiği KKTC'de ilk yurtdışı ofisini açtı. ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Talip Ekşioğlu, Halit Ekşioğlu, Mehmet Naci Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu City'de satışlar devam ediyor!

Ekşioğlu inşaat Karasu'da geliştirdiği Ekşioğlu City projesinde sona geldi. 400 daireden oluşan ve denize sıfır inşa edilen projede 3 + 1, 2 + 1, 1 + 1 daire ve dükkan seçenekleri bulunuyor.

Ekşioğlu City Evleri nerede?

Toplam 400 adet daireden oluşan Ekşioğlu City Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde dizayn edildi.

Karasu Ekşioğlu City iletişim!

Karasu Ekşioğlu City iletişim bilgilerinin detaylarını öğrenmek için 0(212) 521 10 40 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Karasu Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daire yer alıyor.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon!

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon numarası 0(212) 521 10 40 olarak belirlendi. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde tasarlandı.

Karasu Ekşioğlu City satılık!

Karasu Ekşioğlu City satılık daireler Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 400 adet dairenin yer aldığı proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor.

Can Ekşioğlu ankarada ikinci el konut Haberi

Can Ekşioğlu ankarada ikinci el konut

Ankara’da büyük ölçekli toplu konut projelerindeki artış devam ederken ikinci elde de büyük bir hareketlenme yaşanıyor.


Türk gayrimenkul sektöründeki canlılığın devam ettiği şu günlerde Ankara’da yaşanan hareketlilik de dikkatleri çekiyor. Başkent Ankara’da 2004 yılının ilk dört ayında 39.469 konut satıldı.


Ankara’da yılın ilk 4 ayındaki hareketliliğini değerlendiren ve Ankara ile ilgili gayrimenkul sektöründeki beklentilerini dile getiren ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; “Ankara’da ilk dört ayda 39.469 konut satıldı. Satılan bu konutların 15.679’unu yeni projeler oluştururken, 23.790 konutun satışı ise ikinci el piyasasında gerçekleşti. Özellikle ikinci el piyasasında büyük bir hareketlenme yaşandı” şeklinde konuştu. 


Ankara’da nitelikli konut arzı hızlı bir şekilde devam edecek

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ayrıca son yıllarda büyük toplu konut projelerinin Ankara’da inşaa edilmesi ve bu...