27 / 04 / 2024

can koçhisarlı

can koçhisarlı

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Adsan Koçhisarlı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Adsan Koçhisarlı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 18 Ocak 2013 tarihinde, 250 bin TL sermaye ile, Abdulkadir Adsan, Can Koçhisarlı ve Gülistan Adsan ortaklığıyla kuruldu...

Tüp fiyatları rekora koşuyor! Fiyatları duyan vatandaşlar isyan etti! Kötü haberler ardı ardına geldi!

Tüp fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşı canından bezdirirken tüp fiyatları da rekora koşuyor. Resmen insanların ocakları değil cepleri yanıyor. Yapılan zamların ardından güncel tüp fiyatları en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor.

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Edip Can Koçkaya tarafından kuruldu.

Easy Life Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de    100 bin TL sermaye bedeli İle Selin Koç ve Can Koç Talas tarafından kuruldu.

Ege 35 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 35 Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 30 bin TL sermaye bedeli Şevki Can Koçal tarafından kuruldu.

Koçpaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Can Yasin Koç ve Yasemin Tuğçe Koç ortaklığında kuruldu. 

Koçhisarlı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçhisarlı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Koçhisarlı tarafından kuruldu. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Şevket Can Koç vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi İTÜ-1951 mezunu Şevket Can Koç vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Aksa Doğal Gaz'dan yeni Can Yoldaşı projesi!

Aksa Doğal Gaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak.

Koç Demir İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Demir İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can Mert tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bakırköy, Zuhurat Baba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

Can Ekşioğlu'nun babası Uğur Ekşioğlu vefat etti!

Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu'nun babası ve Koç Grubu’nun tarihinde önemli bir yeri olan eski CEO’lardan Uğur Ekşioğlu, tedavi görmekte olduğu Amerikan Hastanesi’nde hayata veda etti.

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul danışmanlığında ilk koşul müşteri memnuniyeti!

Can Ekşioğlu, Emlak Fuarı’nda gerçekleştirilen ‘Türkiye Gayrimenkul Sektöründe Gayrimenkul Satış Ağları’ panelinde gayrimenkul danışmanlığı sektöründe algıyı yükseltmek için sektör oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı..

Cemsa Ekşioğlu Yapı Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Cemsa Ekşioğlu Yapı Yatırımları İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Gıulio Cem Koçhisarlık ve Leyla Ekşi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu

can koçhisarlı Haberi

can koçhisarlı

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu. 


Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işlerin başlıcaları aşağıda belirtilmiştir. A) PROJE VE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI 01) Şirket, her türlü üretim, yatırım ve hizmet projesinde proje yönetimi, inşaat yönetimi, iş ve işçi sağlığı ve güvenliği yönetimi hizmetlerini, bu işlerle ilgili ekip ve kadroları oluşturarak veya başka kişi ve/veya kuruluşlardan hizmet satın alarak yerine getirebilir. 02) Şirket, her türlü mühendislik projelerinin hazırlanması, söz konusu sahalarda müşavirlik hizmetlerinin verilmesi veya başka kişi ve/veya kuruluşlar tarafından hazırlanmış olan projelerin kontrolü hizmetlerini ve projelerin uygulanması aşamalarında...