26 / 04 / 2024

çanakkale 15 adet jeotermal kaynak arama sahası

çanakkale 15 adet jeotermal kaynak arama sahası

Çanakkale 15 adet jeotermal kaynak arama sahasının ihalesi 24 Şubat'ta. Kaynakların muhammen bedelleri de 25 bin lira ile 79 bin lira arasında belirlendi.

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

İki ilde tam 15 arsa satılıyor! Bu şehirlerde arsa arayanlara müjde!

Adana ve Tekirdağ'da yer alan 15 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 19 Mart ve 21 Mart tarihlerinde yapılacak.

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Tekirdağ ve Antalya'da 15 adet arsa ile 2 arazi satılıyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Manavgat Belediyesi, 15 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 15 arsa satılıyor!

İki ilde yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 1 Şubat ve 6 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat: İmarlı 15 arsa satacak!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 144 metrekare ile 1.55 metrekare arasında değişiyor.

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Belediyeden satılık 15 arsa! 

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat: 15 arsa satacak!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce'de yer alan 15 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 15 iş yeri satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar'da yer alan 15 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 10 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O ildeki 15 adet arsa 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! Arsa alacaklara fırsat! 

Konya Ereğli Belediyesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Orhaniye Mahallesinde yer alan 15 adet arsayı satıyor. Peki Konya Ereğli'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 15 adet arsa ve arazi KDV'den muaf satılıyor! Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim müjdesi! 

Afyonkarahisar İhsaniye Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İhsaniye ilçesinde yer alan 15 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İhsaniye'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? 

çanakkale 15 adet jeotermal kaynak arama sahası Haberi

çanakkale 15 adet jeotermal kaynak arama sahası

Çanakkale’nin Merkez, Yenice, Ezine, Ayvacık, Bayramiçi ilçelerindeki toplam 15 adet jeotermal kaynak arama sahasının ihalesi 24 Şubat günü yapılacak.


Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanına göre, büyüklükleri 5 hektardan, 4,500 hektara kadar değişen alanlardaki kaynakların muhammen bedelleri de 25 bin lira ile 79 bin lira arasında...