23 / 04 / 2024

Çanakkale Atatürk Ortaokulu yeni binası hız kazandı

Çanakkale Atatürk Ortaokulu yeni binası hız kazandı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, merkez Barbaros Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ortaokulu’na yeni bir okul binası yapımı hakkında bilgi verdi.

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

Çanakkale Atatürk Evi Müzesi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Bigalı köyünde yeniden inşa edilen ‘Atatürk Evi Müzesi’, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle hizmete açıldı. 

Çanakkale Atatürk Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çanakkale Eceabat ilçesinin Bigalı köyünde, 19-25 Nisan arasında karargah amacıyla kullanılan "Atatürk Evi"ndeki restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Çatalca Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açıldı!

Çatalca’nın Akalan Mahallesi’ne Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından 46 gün gibi kısa bir sürede inşa ettirilen Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açıldı.

Hayrabolu Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu'nun bahçesine yapılan Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evi restore ediliyor!

Çanakkale’de, Atatürk’ün Anafartalar Grup Komutanı iken 19. Tümen Karargahı olarak kullandığı Bigalı köyündeki evi yenileniyor.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Şırnak Atatürk İlk ve Ortaokulu'na kalekol inşa edildi!

Şırnak İdil'de alınan "Acele Kamulaştırma" kararı doğrultusunda kentte yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda Turgut Özal Mahallesi'nde yer alan Atatürk İlk ve Ortaokulu'na kalekol inşa edildi.

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.

Atatürk'ün Çanakkale'deki evi restore edilecek!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Bigalı köyünde bulunan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Çanakkale Savaşları sırasında karargah olarak kullanılan ev, restore edilecek.

Çanakkale Atatürk Ortaokulu yeni binası hızla yükseliyor!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, merkez Barbaros Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ortaokulu’na yeni bir okul binası yapımı hakkında bilgi verdi.

Ankara'da şimdi de Atatürk büstü çalındı!

Başkent Ankara'daki esrarengiz heykel kayıplarına bir yenisi daha eklendi. Şentepe 1729. Sokak'ta bulunan Çağlar Ortaokulu'nun bahçesindeki Atatürk büstü çalındı, polis kamera kayıtları ile iz sürüyor.

Çanakkale Atatürk Ortaokulu yeni binası hız kazandı Haberi

Çanakkale Atatürk Ortaokulu yeni binası hız kazandı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, merkez Barbaros Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ortaokulu’na yeni bir okul binası yapımı hakkında bilgi verdi. Zemin güçlendirme işlemlerinin devamında yeni okul binasının yapımına Mayıs ayında hız verildiğini belirten Turan, projenin detaylarından bahsetti. Turan, "Özel temel sistemi ile yapımına başlanan okulumuz 16 derslik olup toplam alanı 4.400 m2, bodrum, zemin ve 3 kat üzerine projesi hazırlanmıştır. 2016 yaz döneminde bitmesi planlanan yeni okulun öğrencilerine hizmet vermeye 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde başlaması düşünülmekte"...