29 / 03 / 2024

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açılış

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açılış

biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.

Çanakkale Biga Hastanesi için geri sayım başladı!

Çanakkale Biga'da inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Çanakkale Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Merve Üncük İşgüden ve yönetimini misafir etti. Erdoğan, ilçede yapımı süren projeler hakkında bilgi verdi.

Çanakkale Atatürk Evi Müzesi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Bigalı köyünde yeniden inşa edilen ‘Atatürk Evi Müzesi’, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle hizmete açıldı. 

Çanakkale Atatürk Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çanakkale Eceabat ilçesinin Bigalı köyünde, 19-25 Nisan arasında karargah amacıyla kullanılan "Atatürk Evi"ndeki restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evi restore ediliyor!

Çanakkale’de, Atatürk’ün Anafartalar Grup Komutanı iken 19. Tümen Karargahı olarak kullandığı Bigalı köyündeki evi yenileniyor.

Türk Kızılayı, Çanakkale Biga'da 5 katlı iş merkezi yaptıracak!

Türk Kızılayı Biga Şube Başkanlığı, Çanakkale Biga'da 5 katlı iş merkezi yaptıracak. Teklifler 15 Mart'a kadar teslim edilecek.

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.

Atatürk'ün Çanakkale'deki evi restore edilecek!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Bigalı köyünde bulunan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Çanakkale Savaşları sırasında karargah olarak kullanılan ev, restore edilecek.

Çanakkale Atatürk Ortaokulu yeni binası hızla yükseliyor!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, merkez Barbaros Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ortaokulu’na yeni bir okul binası yapımı hakkında bilgi verdi.

Çanakkale Atatürk Köprüsü yenileniyor!

Çanakkale'nin en yoğun yol aksı olan, Sarıçay üzerinde araç ve yaya trafiğine hizmet veren mevcut Atatürk Köprüsü'nü yenileme ve iyileştirme çalışmaları kısa süre içinde başlayacak....

Balıkesir Zeytinli Belediyesi Atatürk Mandalinliği'ni satıyor! 2 milyon 69 bin TL'ye!

Balıkesir Edremit Zeytinli Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendilerine ait olan 20 bin 693 metrekarelik Atatürk Mandalinliği ismindeki zeytinliği satışa çıkardı

Orhan Birdal: Atatürk Havalimanı'na yeni pist çözüm değil, İstanbul'a 3. havalimanı şart!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Atatürk Havalimanı'ndaki yoğunluğun paralel yeni bir pist yapımı ile ortadan kaldırılamayacağını söyledi. Birdal, tek çözümün İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanı olduğunu, ancak bu konu

Erzurum Atatürk Üniversitesi'ne bina güçlendirme ve ek bina yapımı işi yapılacak!

Atatürk Üniversitesi Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı, Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Güçlendirme, Büyük Onarım ve Ek Binanın Yapımı ile Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Ek Bina yapım işi ihalesi açtı

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açılış Haberi

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açılış

Biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.


Sakarya mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde 12 bin metrekare alan üzerine tesis edilen 9 bin 200 metrekare kapalı alana sahip Atatürk Kültür Merkezi açılışında konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “Kültür merkezimiz 3 bin 950 metrekare taban alanı üzerinde 3 kat olarak inşa edilmiştir. Bina girişi ile yatay ve dikey tüm sirkülasyon alanlarında engelli erişimi desteklenmiş, engelsiz bir bina tasarlanmıştır. Bina giriş holü kalabalıkları karşılamaya müsait genişliğiyle arka bahçeyle bütünleştirilerek yeşil ile ilişki kurulmuş ve giriş katındaki 210 metrekare kapalı alanlı kafeterya ile desteklenmiştir. Kültür Merkezimizde bulunan 850 kişi kapasiteli konferans salonu sahne arkası birimleri, görevli odaları,...