19 / 04 / 2024

çanakkale çan belediyesi düğün salonu

çanakkale çan belediyesi düğün salonu

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, İstiklal Mahallesi’ndeki büyük bir sorunu çözecek olan Düğün Salonu inşaatının temeli törenle atıldı. Çan Belediyesi tarafından yapılan salon bin 200 metrekare inşaat alanına sahip...

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS'den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Çanakkale Biga Belediyesi’nden personel alımı duyurusu yapıldı. Biga Belediyesi mühendis kadrosu için alım yapacak. Adaylar 22 Mayıs-24 Mayıs tarihlerinde başvuru yapacak. İşte tüm detaylar…

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Çanakkale Bayramiç Belediyesi, Çanakkale ili, Bayramiç ilçesi, Camicedit Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Dükkan arayanlar dikkat! Çanakkale'de büyük fırsat! 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı!

Çanakkale Bayramiç Belediyesi Camicedit Mahallesi'ndeki 5 adet taşınmazın satış ihalesini duyurdu. 

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı. Dev projede son kaynak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

çanakkale çan belediyesi düğün salonu Haberi

çanakkale çan belediyesi düğün salonu


Çanakkale’nin Çan ilçesinde, İstiklal Mahallesi’ndeki büyük bir sorunu çözecek olan Düğün Salonu inşaatının temeli törenle atıldı.


Temel atma törenine, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti’li Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, AK Parti Çan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Kuzu, “Kıymetli Çanlılar, bakın Termal Otel bizden önce de tüm belediye başkan adaylarının her seçim ‘Termal Otel yapacağız’ dedikleri bir projeydi. Farklı farklı yerlere yapacağız dediler, ama sadece şu kürsü kadar bir temel attılar. Termal Oteli yapmak bize nasip oldu. 2009 yılında partimiz bizleri aday gösterdi ve sizlerin karşısına...