19 / 04 / 2024

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi, İhsan Yümlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 135 milyon 641 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Çanakkale Biga yatırımcıları cezbediyor!

Çanakkale Biga'da yatırımlar hız kesmiyor. Türkiye’nin uçak gemisinin de ilçede inşa edilecek olması yatırımcıların ilgisini Biga’ya çekti...

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Siirt'in ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bu yıl Siirt'e yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Ulaşım projelerine yatırımlar artacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 1 trilyon dolarlık ihracat için ulaştırma planını hazırladılar. Yeni hazırlanan plana göre, yatırımlar yüzde 15 artırılacak. 

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Mozambik'te ulaştırma yatırımları yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi’nin Özel Temsilcisi, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Carlos Mesquita ile görüştü. Görüşmede projeler ve yatırımlar konuşuldu.

Ahmet Arslan: Altyapı yatırımları gelişme için şart!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürdüğünü, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin sağlıklı olabilmesi için şart olduğunu belirtti.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul finansal yatırımlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş., bugün Kamu Aydınlatma Platormu'nda (KAP) Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlarını açıkladı.

Binali Yıldırım: Ulaşım yatırımlarının meyvesini alıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Türkiye, havayollarında 200 milyon yolcuya koşuyor. Havayollarında sadece 4 ayda 50 milyonun üzerinde yolcu taşındı. Yaptığımız yatırımlar meyvesini veriyor” dedi.

Sertaç Koyuncu: Çanakkale devlet yatırımlarıyla uçacak!

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale'nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi Haberi

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi, İhsan Yümlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 135 milyon 641 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu. 


Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirket liman,yat limanı,marina,kruvaziyer liman,feribot iskelesi kurabilir,kurulmuş veya kurulacak olanlara ortak olabilir veya bu alanda danışmanlık gibi diğer hizmetlerde bulunabilir.Denizcilikle ilgili her türlü yatırım  ve deniz araçları imal bakım ve onarımlarını yapabilir. B. Şirket maliki olduğu gayrimenkuller üzerinde Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve...