19 / 04 / 2024

çanakkale emekli kurası

çanakkale emekli kurası

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvurusu 2016 dönemi bu ay sonunda sona eriyor. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje emeklilere özel tasarlandı.

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ başvurusu!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ başvurusu başladı ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık kura çekilişi!

TOKİ Çanakkale Ayvacık kura çekilişi 9 Ağustos Salı günü olarak belirlendi. Toplam 160 adet daire satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 liradır.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru işlemleri 27 Haziran gününde başlayacak. Ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Çanakkale Afet Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ tarafından Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde depremzedeler için inşa edilen 205 konutun kurası çekildi.

7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi!

TOKİ Kütahya İnköy emekli projesinde konut belirleme kurası bu sabah çekildi. İşte 7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası çekildi mi?

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası henüz çekilmedi. 1201 adet konutun yer aldığı projenin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi 280 Konut Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel 509 Adet Konut Projesi'ndeki 198 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesinde 20 adet konut kura ile satışa çıktı. Peki, Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Amasya Merzifon Emekli kurası 2017!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Amasya Merzifon Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 413 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Amasya Merzifon Emekli kurası 2017...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

103 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki,TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 2017!

TOKİ'nin 247 konutluk Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli projesinde 20 daire kura ile satılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 2017...

çanakkale emekli kurası Haberi

çanakkale emekli kurası

Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay vadelendirme ya da yüzde 20 peşinat ödendiğinde kalanı 240 ay vade sağlanıyor.


Başvuru işlemlerinin T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edileceği projede kura çekimi 9 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede aylık taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvurusu 2016!

Başvuru döneminin 29 Temmuz tarihinde sona ereceği projede toplamda 160 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor.



Satış duyurusu için