24 / 04 / 2024

Çanakkale ev fiyatları

Çanakkale ev fiyatları

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Bu şehirde konut ve arsa fiyatları fırladı!

Çanakkale Boğazı’nda, Gelibolu’ya bağlı Sütlüce ile Lapseki’nin Şekerkaya mevkileri arasında inşa edilen ve 18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kentin kaderini değiştiriyor.

Çanakkale'de gayrimenkul fiyatları iki kat arttı!

Çanakkale'de yapılan yeni otobanın Balıkesir ve Manisa Bölgesi'ne bağlanmasıyla Çanakkale İzmir arası ulaşım kolaylaştı. Çanakkale'nin gözde bir bölge haline gelmesiyle, gayrimenkule olan talep arttı. Talep artışı fiyatları ikiye katladı.

Büyükşehirlere yakın illerde arsa fiyatları arttı!

Ünlülerde başta olmak üzere birçok kişi şehir hayatından sıkıldığı için köylere göç etmeye başladı. Bu nedenle büyükşehirlere yakın olan illere ve ilçelere talep artı.

Çanakkale'de ev fiyatları düşüşte!

Gayrimenkul Danışmanı Yurdasev Ergut, Çanakkale’de emlak piyasasının Türkiye ile aynı kaderi paylaştığını söyledi. Ergut, “Ev fiyatlarına şu an rağbet yok. Fiyatlarda sürekli hareketlilik yok, düşüş var” diye konuştu.

Mehmet Bağatır: Ev alan kazanır!

Çanakkale’de 13 yıldır emlak sektöründe faaliyet gösteren Assos Gayrimenkulün sahibi Mehmet Bağatır, emlak sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bağatır, şu anda daire alanın kazanacağını söyledi.

Çanakkale'de ortalama konut fiyatı 260 bin TL!

Çanakkale 1915 Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını önemli ölçüde arttırdı. Endeksa.com verileri özellikle Gelibolu ve Lapseki'nin hızlı bir yükselişe geçtiğini belirliyor.

Çanakkale’de ev kiraları bir yılda yüzde 20 arttı!

Çanakkale Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Lütfi Dara, ev fiyatlarının artmasına arsa fiyatlarındaki artışın neden olduğunu söyledi. Dara Ev kiralarının bir yılda yüzde 20 arttığını belirtti...

Çanakkale'de konut fiyatları uçacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayı konut verileri açıklandı. Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, konut fiyatlarının artacağını söyledi.

Çanakkale'de ev fiyatları uçuyor!

Türkiye'de 81 il içerisinde Çanakkale, 2016 yılı içerisinde metrekare fiyatlarında en yüksek artış ile birinci sırada yer aldı.

Çanakkale'de Temmuz ayında 1048 konut satıldı!

Çanakkale’de, geçtiğimiz Temmuz ayında 1048 konut satışı yapıldı. Haziran ayında 1060 konutun satıldığı Çanakkale’de, bu yılın en çok konut satışı ise 1099 ile Nisan ayında gerçekleşti.

Çanakkale'de ev fiyatları düşüşte!

Gayrimenkul Danışmanı Yurdasev Ergut, Çanakkale’de emlak piyasasının Türkiye ile aynı kaderi paylaştığını söyledi. Ergut, “Ev fiyatlarına şu an rağbet yok. Fiyatlarda sürekli hareketlilik yok, düşüş var” diye konuştu.

Siltaş Teras Park Kurtköy ev fiyatları!

Siltaş Teras Park Kurtköy ev fiyatları 150 metrekare ile 160 metrekare alana sahip olan 3 oda 1 salon daire tiplerinde 365 bin liradan başlangıç gösteriyor

Esenyurt Gül Park Yaşam ev fiyatları!

Esenyurt Gül Park Yaşam ev fiyatları 82 bin TL'den başlayarak değişiyor. Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri projesinde banka kredili veya firma bünyesinde ödemeler yapılıyor...

Ümraniye Ant Asya Residence ev fiyatları!

Ümraniye Ant Asya Residence ev fiyatları 1+1'lerde 350 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Ant Yapı Ant Asya Residence projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Sinerji İstanbul Residence ev fiyatları!

Sinerji İstanbul Residence ev fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. Pendik Sinerji İstanbul Residence projesinde konutlar Haziran 2014 yılında teslim ediliyor...

Ataşehir Asfor ev fiyatları!

Ataşehir Asfor ev fiyatları 196 bin liradan başlayarak değişiyor. 2014 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan Ataşehir Asfor Evleri projesinde 102 adet konut yer alıyor...

Athletic-O Towers ev fiyatları!

Athletic-O Towers ev fiyatları kapsamında yer alan dairelerden stüdyoların fiyatları şu an yürütülen kampanyaya özel olarak 131 bin TL'den değil 99 bin 750 TL'den satılıyor

Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern ev fiyatları!

Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern ev fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern projesi kapsamında teslimler 2014 Mayıs'ta yapılacak

Next Level Residence Ankara ev fiyatları!

Next Level Residence Ankara ev fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları 764 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 45 suit daire, 133 ofis ve 65 rezidans bulunuyor

Metsan Nexus Kartal ev fiyatları!

Metsan Nexus Kartal ev fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kartal Yakacık'ta inşa edilen Metsan Nexus projesinde teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Ataşehir Trendist ev fiyatları!

Ataşehir Trendist ev fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Ataşehir Trendist projesi 350 milyon TL yatırımla inşa ediliyor...

İnnovia 4 Beylikdüzü ev fiyatları!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi İnnovia 4 Beylikdüzü ev fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 85 bin liradan başlıyor.

Vadistanbul ev fiyatları!

Vadistanbul ev fiyatları 465 bin TL'den başlayarak, 2 milyon 258 bin TL'ye kadar değişiyor. Vadistanbul Evleri projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılıyor...

Çanakkale ev fiyatları Haberi

Çanakkale ev fiyatları

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen ve temeli 18 Mart 2017 tarihinde atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhuriyet'in 100'üncü yılını simgeleyen, 2023 metre uzunluktaki orta açıklığıyla da 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' ünvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Avrupa ve Asya kıtalarını Çanakkale Boğazı'nda ilk defa birbirine bağlayacak.

KÖPRÜ, EV FİYATLARINI UÇURDU

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı da Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünü sebebiyle 18 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Köprü sayesinde, Çanakkale Boğazı'nda 6 dakika gibi kısa sürede kesintisiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu.

İLÇELERDEKİ FİYATLAR

Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı...