20 / 04 / 2024

çanakkale feribot seferleri iptal edildi

çanakkale feribot seferleri iptal edildi

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

Çanakkale'de 25 yıllığına kiralık feribot terminali ihalesi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni, Çanakkale Gelibolu'da 25 yıllığına feribot terminali yapım ve işletme belgesi alarak işletme işini ihale edecek. İhalesi 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir- Selanik arası feribot seferleri için görüşmeler sürüyor!

Başbakan Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Çipras'ın görüşmesinde gündeme gelen İzmir- Selanik arası feribot seferleri için Türk-Yunan heyetleri hiç vakit geçirmeden kolları sıvadı

Büyükçekmece - Mudanya feribot seferleri başlıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün büyük önem verdiği Büyükçekmece - Mudanya arasında düzenlenecek olan feribot seferleri önümüzdeki aylarda karşılıklı olarak başlayacak.

İzmir-Selanik seferleri, zirve toplantısında konuşuldu!

Ekrem Demirtaş, Türkiye'yi ziyaret eden Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinde İzmir ile Selanik arasına feribot seferleri konulması planının gündeme gelmesine ilişkin, "Selanik, Ege'nin Avrupa'ya çıkış kapısı ola

Mudanya - Büyükçekmece feribot seferleri başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükçekmece Belediye Meclisi’nden karar çıktığını ve yakında Mudanya – Büyükçekmece arasında da deniz otobüsü seferlerinin başlayacağını müjdeledi.

Gelibolu feribot iskelesi imar planı askıda!

Çanakkale Gelibolu İlçesi, Alaaddin Mahallesi 13 Pafta, 36 Ada, 2, 3, 4 Parsellerin deniz tarafında hazırlanan “Feribot İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 14 Eylül'de askıya çıktı...

Çanakkale Eceabat İskelesi'nde turist yoğunluğu yaşandı!

Çanakkale 'deki feribot iskelelerinde bayram tatili nedeniyle sabah saatlerinde başlayan araç yoğunluğu sürüyor. Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattındaki ulaşım 6 gemiyle sağlanıyor.

Bodrum-Datça feribot seferleri başladı!

Bodrum - Datça arasında başlayan feribot seferleri ile iki ilçe arasındaki yolculuk süresi kısalacak. Seferlerin turizm sezonu boyunca devam edeceği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri iptal edildi!

ÇANAKKALE'de 3 gün boyunca yaşamı felç eden lodosun etkisini kaybetmesinin ardından,Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri hala yapılamazken, Lapseki-Gelibolu hattı çalışmaya başladı.

çanakkale feribot seferleri iptal edildi Haberi

çanakkale feribot seferleri iptal edildi

Alınan bilgiye göre, saatteki hızı zaman zaman 40 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arasındaki feribot seferleri, geçici olarak durduruldu.


Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, fırtınanın etkisini kaybetmesinin ardından iptal edilen seferlerin normal olarak yapılacağını...