18 / 04 / 2024

Çanakkale güzel sanatlar lisesi inşa edilecek

Çanakkale güzel sanatlar lisesi inşa edilecek

Çanakkale’de yapılacak olan Akçansa Güzel Sanatlar Lisesinin protokolü imzalandı. Lisenin inşaatının 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Akçansa Çanakkale'de Güzel Sanatlar Lisesi açtı!

Akçansa’nın 8 milyon TL yatırımla kurarak Çanakkale’ye ve Çanakkaleli gençlere armağan ettiği Güzel Sanatlar Lisesi resmi açılışı gerçekleştirildi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye tarihi ertelendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın 26 Haziran’da boşaltılmasına ilişkin karardan son dönüldü...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye kararına tepki!

İstanbul Beşiktaş’taki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın, 26 Haziran’da boşaltılacağıyla ilgili kararın ardından üniversiteye destek geldi. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, restorasyon çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi kuruluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘yeni güzel adamlar’ yetiştirmek için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze için ‘Kara Lise’ restore ediliyor.

Çorumlu Adıgüzel Baklan, 8 ülkede 19 fabrika kurdu!

Çorumlu Adıgüzel Baklan’ın çocuklarının Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Danimarka, Bulgaristan ve Yunanistan’da toplam 13, Türkiye’de 6 fabrikaları var.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi restore ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesinde incelemelerde bulundu.

İşte Cesur ve Güzel dizisinin çekildiği ev!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Cesur ve Güzel' geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Türkiye EXPO 2017’de en güzel standlardan biri olacak!

Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Zoşibayev, "EXPO 2017’de en güzel standlardan biri Türkiye’nin olacak" dedi.

Çanakkale güzel sanatlar lisesi inşa edilecek Haberi

Çanakkale güzel sanatlar lisesi inşa edilecek

Çanakkale’de yapılacak olan Akçansa Güzel Sanatlar Lisesinin protokolü imzalandı. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına kadar tamamlanması planlanan lisenin protokol imza törenine Çanakkale Valisi Hamza Erkal, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar ve Akçansa üst yöneticileri katıldı.


Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, protokol imza töreninde Çanakkale’de olmaktan ve burada üretim yapmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, “Güzel Sanatlar Lisesi, 27 derslik ve ek olarak laboratuvar, kültür dersliği, tasarım dersliği, kayıt ve yayın odası, tonmaister odası gibi çeşitli konuları içeren 31 dersliğin de bulunduğu bir eğitim merkezi haline gelecek. Gençlerimizin iyi eğitim alması, iyi bir gelecek kurması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye her zaman hazırız. Akçansa olarak ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlerimize destek olmayı, kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz. Sabancı...