25 / 04 / 2024

Çanakkale icradan arsa satışı

Çanakkale icradan arsa satışı

T.C. Çanakkale Satış Memurluğu, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Karacaören Köyü, Enderesi Mevkii, 120 ada 3 parselde yer alan arsayı 13 milyon 950 bin TL'ye satıyor...

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Cevatpaşa'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Ağustos tarihinde İl Özel İdaresi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Sıfır risk, garantili kazanç: Nef Arsa Çanakkale Biga!

Gayrimenkul sektöründeki markalı arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, Çanakkale Biga arsa projelerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin ilk oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. 

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Ümit Karan Çanakkale'den arsa aldı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan emlak yatırımlarına yöneldi. Başarılı futbolcu Çanakkale'de arsa toplamaya başladı.

Koronavirüs sonrası Çanakkale’de arsa, Didim'de yazlık arandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınından sonra satılık arsa aramaları Çanakkale'de yüzde 509, satılık prefabrik ev aramaları İzmir'de ise yüzde 163 arttı

Çanakkale’de arsa satmak hayal oldu!

Çanakkale'de hayata geçirilen projelerle arsaların değerleri iki kat arttı. Arsalarını satmak isteyen birçok vatandaş kararından vazgeçti.

Elazığ'da 10 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Elazığ İli, Merkez İlçesi, Şahinkaya köyünde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 10 milyon 54 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çanakkale icradan arsa satışı Haberi

Çanakkale icradan arsa satışı

T.C. Çanakkale Satış Memurluğu tarafından, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Karacaören Köyü, Enderesi Mevkii, 120 ada 3 parselde yer alan arsa 13 milyon 950 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün satış ihalesi 6 Mayıs tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

İlan metni:

T.C. ÇANAKKALE (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2019/21 SATIŞ

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Çanakkale Merkez Karacaören Köyü Enderesi Mevkiinde kain tapuda Ada:120, Parsel:3'de kayıtlı 8433,50 m2 yüzölçümünde, mevkii itibariyle şehrin toplu konut bölgesi olan Esenler semtinde ve ana caddelerden olan 60 metrelik yol olarak bilinen Ahmet Piriştina Caddesine çok yakın konumda, çevresinde yapılaşma az olmakla birlikte halen çok katlı apartman ve site inşaatları ve altyapı çalışmaları devam eden, ulaşımı...