19 / 04 / 2024

çanakkale karabiga yol çalışmaları

çanakkale karabiga yol çalışmaları

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesinde 3 adet imar yolu açıldı. Soğuksu mevkiinde 3 adet imar yolu ve dere geçişi menfez çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, "Yatırımlarımız devam edecek, Hayırlı olsun” dedi...

Çanakkale'deki gayrimenkullerde yüzde 50 fiyat artışı bekleniyor!

Yol ve köprü gibi ulaşım projelerinin hız kesmeden devam ettiği Çanakkale'deki gayrimenkullerde yüzde 50 değer artışı bekleniyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde yol göründü!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Blok montajların tamamlanmasıyla dev köprünün yolu gün yüzüne çıktı. 

Çanakkale, Marmara'yı Avrupa'ya bağlayan büyük yol aksı olacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklamalar yaptı.

Çanakkale-İzmir yoluyla 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor!

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen yol 5 dakikada tamamlanacak.

Çanakkale'nin ilçeleri için duble yol talebi!

Çanakkale'nin ilçeleri arasında duble yol yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çanakkale, sanayi sektörünün merkezi olacak!

Sanayi, turizm ve tarım alanlarda atılım gösteren Çanakkale'nin, köprüyle birlikte şehircilik anlamında da fazla yol alması öngörülüyor.Şehir köprüyle birlikte sanayi sektörünün merkezi olacak.

Aklım Fikrim Çanakkale projesi tanıtıldı!

Çanakkale'de bir akıllı şehir semineri ve iki ayrı ortak akıl çalıştayı gerçekleştirildi. "Aklım Fikrim Çanakkale" projesi raporu ve sonrası için oluşturulacak yol haritası tanıtıldı.

Çanakkale'de yeşil bina hızla yükseliyor!

Çanakkale'de bir buçuk yıl önce temeli atılan Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezinin inşaatı devam ediyor. Yol seviyesine çıkan proje 47 Milyon TL yatırım bedeline sahip.

Çanakkale'de asfalt çalışmaları hızlandı!

Çanakkale İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çanakkale genelinde 2016 yılı asfalt sezonunda şu ana kadar 40 kilometre asfaltlama çalışması yapıldı.

Çanakkale Cenal Termik Santrali'nin yürütmeyi durdurma talebine ret!

Çanakkale’nin Biga İlçesi Karabiga Beldesi’nde inşaatı süren Cenal Termik Santralı hakkında açılan ÇED Olumlu Kararı’nın iptali ve yürütmesinin durdurulması davasında yürütmeyi durdurma talebi reddedildi.

Çanakkale’de yapılması planlanan santralin ÇED raporuna onay çıktı!

On iki yeni termik santral yapılmak istenen Çanakkale’de Karabiga kıyılarına Naren Enerji tarafından projelendirilen santralin ÇED raporuna onay çıktı. Arkeolojik sit tehdit altında.

Çanakkale kent imar planları yenilensin!

Belediye Meclisi’nin “Hilton Oteli” projesiyle ilgili vermiş olduğu karar, kentte tartışmalara yol açmış ve Çanakkale Kent Konseyi, “Sahiller Hepimizin Çalışma Grubu” da konuyla ilgili, bir rapor oluşturmuştu.

Çanakkale Gelibolu'nda yol çalışmaları başladı!

Çanakkale Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak'ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını başlatı.

çanakkale karabiga yol çalışmaları Haberi

çanakkale karabiga yol çalışmaları


Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesinde 3 adet imar yolu açıldı. Soğuksu mevkiinde 3 adet imar yolu ve dere geçişi menfez çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, “Bölgedeki arsa sahibi vatandaşlarımız arsalarının yolu olmadığından şikayet etmekteydiler. Soğuksu-Kaleler bölgesine 3 adet daha imar yolu açarak, yakın zamanda yapımı tamamlanan sıcak asfalta bağladık. Yatırımlarımız devam edecek, Hayırlı olsun” dedi.


Çanakkale...