19 / 04 / 2024

Çanakkale Lapseki inşaat sektörü ne durumda

Çanakkale Lapseki inşaat sektörü ne durumda

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Salım Alcheıkho tarafından kuruldu.

Çanakkale'de 29.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale İli Lapseki Belediye Başkanlığı, Çanakkale'de 29 milyon 468 bin 848 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri hayata geçiren TOKİ, Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini 23 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında dikkat çeken gelişme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, 87 tabliyeden 29'unun montajının bitirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çanakkale Boğazı, inşaat nedeniyle tek yönde transit gemi geçişlerine kapatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale'de 43.7 milyon TL'ye inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Arslanca Mahallesi'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 31 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum!

Çanakkale Boğazı'nda inşası devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Köprü, bölgenin çehresini değiştirecek...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Asya ve Avrupa yakalarında inşası tamamlanan ayaklarının aydınlatılmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Çanakkale Lapseki inşaat sektörü ne durumda Haberi

Çanakkale Lapseki inşaat sektörü ne durumda

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.


Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı. Lapseki ilçesinin geleceğinin parlak olduğunun altını çizen Şahin" Lapseki kısa zamanda büyüme eğilimi gösterebilecek bir potansiyele sahip. İnşaat sektörü aralıksız olarak devam ediyor. Projelendirmelerin birçok ayağı var. Mimarlık, statik, elektrik projelendirmesi gibi birçok aşamadan geçiyorsunuz. Mimarlık hizmeti alımı noktasında bazı sıkıntılar yaşanıyor. Proje aşaması mimarlıktan başlıyor. Mimarlık inşaat sektörünün ekip başıdır. Bir mimar sizin arsanız da olmayan bir binayı yerleştirir. İnsanlar projede görüyorlar ama bittikten sonra nasıl olacak bunu da görmek istiyorlar. İnşaat ruhsatı alınana kadar mimarlar ile...