24 / 04 / 2024

çanakkale lapseki sahil düzenleme

çanakkale lapseki sahil düzenleme

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Kordon mevkinde düzenleme çalışmaları sürüyor. Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın ‘Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı’ çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda çay ağzı mevkisi yeniden düzenlenecek.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çanakkale'de 46 adet gayrimenkul satılıyor!

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi Çanakkale Caddesi'ndeki 46 adet taşınmazı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında konut ve iş yerleri bulunuyor. 

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Çanakkale'de 214 bin 785 TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor!

Çanakkale ili Çardak Belediyesi, Çanakkale ili, Lapseki ilçesi, Tekke Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve büyüklükleri...

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

Çanakkale'de 29.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale İli Lapseki Belediye Başkanlığı, Çanakkale'de 29 milyon 468 bin 848 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı yapıldı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında hayata geçirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliye montajı bugün gerçekleştirildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamamlandı. 

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Arsa ve arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresi gayrimenkul yatırımcılarının radarında. Bölgede yer alan Lapseki’de Mecidiye, Şevketiye ve Çardak’ta arazi fiyatlarında yüzde 150 artış gerçekleşti.

çanakkale lapseki sahil düzenleme Haberi

çanakkale lapseki sahil düzenleme

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Kordon mevkinde düzenleme çalışmaları sürüyor.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın ‘Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı’ çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda çay ağzı mevkisi yeniden düzenlenecek. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Lapseki Belediye Başkanlığı Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ve Proje Ofisince hazırlanan 1.490.837,66 TL bütçeli ‘Lapseki Sahneye Çıkıyor’ projesi destek almaya hak kazandı. Projede Lapseki Kaymakamlığı ortak ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi de iştirakçi olarak yer almaktadır. Proje Lapseki açısından büyük önem taşımaktadır. Proje kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansından (GMKA) toplam 1.118.128,24 TL hibe destek alınacaktır. Proje çerçevesinde şu anda atıl vaziyette bulunan iskele bölgesinin çok yakınında bulunan sahil şeridi görsel açıdan iyileştirilecek olup, bu iyileştirmeyle birlikte bölge bir çekim merkezi haline getirilecektir. Böylece...