29 / 03 / 2024

çanakkale okul projeleri

çanakkale okul projeleri

Yıkılan Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesi arsalarına 2 adet 16 derslikli okul inşa edilecek. 2 okul, spor salonu ve öğrenci yurdunun inşaatlarına 2016 yılı içerisinde başlanacak.

Çanakkale'ye 4 yeni okul yapılacak!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi. Bülent Turan, yapım ihalesine çıkılacak 4 okul hakkında teknik bilgileri vatandaşlarla paylaştı

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Çanakkale’de 39 okul için yıkım, 33 okul için güçlendirme kararı!

Çanakkale’de 39 okulun hizmet binaları için yıkım, 33 okulun hizmet binaları için ise güçlendirme kararı alındı.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga ilçesinde inşa ettirilen, Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

çanakkale okul projeleri Haberi

çanakkale okul projeleri

"Depreme dayanıklıkları yok!" denilen Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesinde yıkılan binalardan boşalan bu arsalar için,2 adet 16 derslikli okul, spor salonu ile öğrenci yurdu yapılmasına,2016 yılı içinde başlanacağı açıklandı. 


Daha öncede Kaymakam Oktay Çağatay tarafından yapılacakları açıklanan okul, spor salonu ve yurt binasının 2017 sonunda bitirileceği öğrenildi. Halen Ankara'da bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül; Ankara'dan gazetemizi arayarak yaptığı açıklamada; "Okullar için 13.5 milyon para genel bütçeden çıkarıldı. Önümüzdeki ay içinde ihalelerinin yapılması için çalışıyoruz. Bu konuda çalışmalar son aşamada" dedi. 

Bu paranın 2017 yılı sonuna kadar kullanılacağını söyleyen Eligül, 2 adet 16 derslikli okul, spor salonu ve birde kız-erkek yurdu yapılacak 3 katlı binanında 3 milyonun çıktığını ve özel idareye geldiğini söyleyen Eligül, bu inşaatta 2016...