23 / 04 / 2024

Çanakkale projeleri

Çanakkale projeleri

AKP Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile bölgedeki projeler, yatırımlar hakkında konuşuldu. İşte o haber...

Çanakkale'de sosyal tesis çalışmaları hızlandı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kent Konseyi, muhtarlar ve ilgili sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek “Belediye Sosyal Tesisleri ve İl Halk Kütüphanesi alanına Kültür Bakanlığınca hazırlanan taslak proje hakkında” görüş alışverişinde bulundu.

Miller'dan Çanakkale'ye 400 konutluk 3 proje!

Kentte hem sanayi, hem tarım, hem de turizm alanında kıpırdanma dikkat çekiyor. Buna bir de Çanakkale Boğazı’na yapılması planlanan köprü projesi eklenince gözler Çanakkale’ye çevrilmiş durumda.

Çanakkale'de Şehir Müzesi ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi kurulacak!

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü ve kazanılan büyük zaferin coşkuyla kutlanması için hazırlıklara devam ediliyor. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, fiili olarak Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılına girildiğini söyledi.

Çanakkale'de eski sanayi alanı yenileme projeleri görücüye çıktı!

Çanakkale Belediyesi'nin Eski Küçük Sanayi Alanı Yenileme Projesi kapsamında, kent içi ve kent dışından mimarlar tarafından hazırlanan toplam 9 proje, bölgedeki hak sahipleri ve kentlilerin ziyaretine açıldı.

Çanakkale'de 2040'a kadar imar planı tasarlandı!

Çanakkale Ticaret Borsası meclis salonunda, 20 Haziran 2014' te onaylanan çevre düzeni planı için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katıldı.

Çanakkale'de ağır hasarlı 10 bina tahliye edildi!

Ege Denizi açıklarında 24 Mayıs'ta meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremde hasar gören Çanakkale'deki 10 bina tahliye edildi.Deprem risk raporunun sonuçları paylaşıldıktan sonra hak sahiplerine tebligat yapıldı.

Çanakkale'de güvenli yapılaşma için çalışmalar sürüyor!

Birinci derecede deprem bölgesinde bulunan Çanakkale'de, geçtiğimiz yıl il merkezini kapsayan ve zemin yapısının genel hatları ile belirlendiği jeolojik-jeoteknik etüt çalışmaları tamamlanmış ve pek çok bilgi elde edilmişti.

Çanakkale kentsel yenileme çalışmaları yerinde görüşüldü!

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, önceki akşam Ismetpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek Sosyal Konutlar Kentsel Yenileme Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Çanakkale kentsel yenileme çalışmaları yerinde görüşüldü.

Umut Çetinkaya: Çanakkale'de arsa ve araziler hızla el değiştiriyor!

TÜİK verilerine göre en fazla yazlık ev satışının yapıldığı Çanakkale nitelikli gelişimin merkezi halini aldı. Arsa ve arazilerin hızla el değiştirdiği kentte özellikle Kepez Kalabaklı ile Barbaros ve İsmetpaşa'da yapılaşma yoğunlaştı

Umut Çetinkaya: Çanakkale'de en karlı yatırımın yolu hızlı gelişimi başından yakalamak!

Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Türkiye’nin en büyük ilahiyat fakültesinin ve adalet sarayının Şekerpınar’ da inşa edilecek olmasından dolayı gözde bir lokasyon olduğunu belirtiyor.

Çanakkale'de sit alanı açılması için çalışmalar yapılıyor!

Lapseki'de belediye, 37 hektar SİT alanında inşaat alanı açmak için çalışma yapıyor Çanakkale Belediyesi Lapseki Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içinde kalan SİT alanlarının da inşaata açılabilmesi için yeni bir düzenleme başlattı...

Çanakkale Boğazı'nda ulaşıma sis engeli!

Çanakkale Boğazı'nda ulaşımda sis engeli yaşandı. Yoğun sis nedeniyle sabaha karşı tek yönde transit gemi geçişlerine kapatılan Çanakkale Boğazı'nda diğer yönde de gemi girişleri durduruldu...

Çanakkale'de çocuk kulübü ve konut alanı inşaatı ihalesi yapılacak!

Çanakkale Belediye Başkanlığından verilen ilana göre Çanakkale'de çocuk kulübü ve konut alanı inşaatı ihalesi yapılacak...

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bulvar İş ve Bulvar Konut ile Çanakkale'ye yeni konsept!

Eyüpoğlu İnşaat’tan Bulvar Projesi, Bulvar İş ve Bulvar Konut ile göz kamaştıran proje. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

Çanakkale'ye 2 dev yatırım!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Altın Yıllar Yaşam Merkezi, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Ulaşım projeleri Bursa'nın stratejik önemini artıracak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, özellikle Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Boğaz Köprüsü ve İzmit Körfez Geçişi projeleri ve bu yatırımlara bağlantılı gerçekleştirilecek olan diğer altyapı çalışmaları ile Bursa'nın stratejik öneminin artacağına vurgu ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de toplu açılışa katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkal'de Valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap etti. Erdoğan, Çanakkale Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde, bu şehirde yapımı tamamlanarak hizmete açılacak projeleri anlattı.

Çanakkale'de eski sanayi alanı yenileme projeleri görücüye çıktı!

Çanakkale Belediyesi'nin Eski Küçük Sanayi Alanı Yenileme Projesi kapsamında, kent içi ve kent dışından mimarlar tarafından hazırlanan toplam 9 proje, bölgedeki hak sahipleri ve kentlilerin ziyaretine açıldı.

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat'ın yatırımları Antalya'da ve Çanakkale'de devam edecek!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile’deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra Antalya’da ve Çanakkale’de butik otel projeleri için kolları sıvadı...

Bakyapı Konya ve Çanakkale projeleri Ekim'de satışta!

Bakyapı Konya ve Çanakkale projelerinin Ekim ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Projelerden konut sahibi olmak isteyenler vade imkanından yararlanabiliyor. Bak Yapı Çanakkale projesinin Kasım ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor

Bazı elektrik hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı verildi!

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararlarına göre Bazı elektrik üretim ve iletim hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı verildi. Projeler, Şanlıurfa, Gaziantep, Çanakkale ve Hatay'da bulunuyor.

Çanakkale projeleri Haberi

Çanakkale projeleri

AKP Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. 


16 referandum oylaması geride kaldı. Toplumun yaklaşık yarısı evet yarısı da hayır dedi. Nasıl bir değerlendirmeniz olacak. Ayrıca Çanakkale’deki sonuçları nasıl değerlendiriyorsunuz?


Milletimiz 51.4 ile kararını verdi. 16 Nisan akşamı koalisyon pazarlıkları, kısa süreli hükümetler artık geride kaldı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile güçlü hükümetler, istikrarlı yatırımlar dönemi başlayacaktır. Burada evet verende hayır verende kazanmıştır. Hayır diyenlerin neden hayır dediğini anlamak istiyoruz. Sonuçların açıklanmasıyla beraber kendi içimizde öz eleştiri yapmaya başladık. Çanakkale’ye baktığımızda beklediğimiz sonuçları aldık. 1 Kasım seçimlerine göre azalış yok. Sandığa giden tüm hemşerilerime  teşekkür ediyorum.

Tarihiyle, kültürüyle, coğrafyasıyla ve insan dokusu ile bir bütün olarak bakıldığında nasıl bir Çanakkale hayaliniz var?


Huzur şehri. Çanakkale’miz tarihin her...