29 / 03 / 2024

çanakkale yatırımları

çanakkale yatırımları

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Dev yatırımlar ve projeler Çanakkale'yi zirveye taşıdı!

Çanakkale Valiliği, kentin yaşanılabilirlik çıtasını yukarılara taşıyan özelliklerini açıkladı. Valilik, bölgede TOKİ tarafından 3167 adet konut inşa edildiği açıklandı.

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çanakkale'de 7 ova SİT alanı ilan edildi!

AKP Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile bölgedeki projeler, yatırımlar hakkında konuşuldu. İşte o haber...

Çanakkale'deki 11 tesisin temeli atıldı!

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda, "DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni" düzenlendi.

Çanakkale'de sosyal tesis çalışmaları hızlandı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kent Konseyi, muhtarlar ve ilgili sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek “Belediye Sosyal Tesisleri ve İl Halk Kütüphanesi alanına Kültür Bakanlığınca hazırlanan taslak proje hakkında” görüş alışverişinde bulundu.

Çanakkale marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor!

Turizm, tarım ve sanayi alanında şehrin önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Bülend Engin, "Kentin marka kent olması için sürekli yeni projeler üreterek, bunları hayata geçiriyoruz" dedi.

Çanakkale'ye 2 dev yatırım!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Altın Yıllar Yaşam Merkezi, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Kale Grubu Çanakkale'ye 100 milyon dolarlık yatırım yaptı!

ÇANAKKALE’nin Çan ilçesinde 1957 yılında genç bir sanayici, İbrahim Bodur tarafından kuruldu Kale Grubu... Bugün Çan’dan İtalya’ya 17 fabrikada üretim yapan, 5 bin çalışanıyla global bir sanayii grubu.

Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapılacak!

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı devam eden Troypark AVM'nin 30 Ocak 2015'te faaliyete geçeceğini açıklayarak, Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapacaklarını söyledi.

Japonlar, yatırım için Balıkesir ve Çanakkale'ye geliyor!

Çelik sektöründe faaliyetlerine devam eden Japon Tokyo Rope Firması, Japan Stone, Japon Rüzgar Gücü Birliği ve Japon Rüzgar Enerjisi Birliği yatırım için Balıkesir ve Çanakkale'ye gelecek.

Ahmet Turhan: Çanakkale sanayi bakımından avantajlı!

Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı mali destek programları açıklandı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, öncelikli sektörler mali destek programının 11 milyon 200 bin lira, sosyal kalkınma için ise 3 milyon lira olacağını söyledi.

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi, İhsan Yümlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 135 milyon 641 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Kale Grubu yatırımlarına devam edecek!

1957 yılında Çanakkale Seramik Fabrikaları A.Ş ile temelleri atılan Kale Grubu, Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük ederek, bu alandaki yatırımları ile dünya devi haline geldi...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

çanakkale yatırımları Haberi

çanakkale yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan burada son 19 senede yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi projesinin olduğunu söyleyen Erdoğan, Ezine ve Biga millet bahçelerinin inşaatlarının sürdüğünü, Lapseki'deki millet bahçesinin ihalesinin Eylül ayında yapıldığını ulaştırmada 14 kilometrede devraldıkları bölünmüş yol uzunluğunu 338 kilometreye çıkardıklarını dile getirdi. 

Çanakkale'ye son 19 senede toplam 27 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu: 

"Eğitimde 1904 yeni derslik inşa ettik. Gençlik ve sporda 7 bin 404 kişi kapasiteli yüksek öğrenim yurt binalarının da olduğu 34 tesisi şehrimize kazandırdık. Sosyal yardımlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 1,3 milyar liralık kaynak kullandık. Sağlıkta 500 yataklı Çanakkale Devlet Hastanemizle birlikte 11 hastanenin de...