24 / 04 / 2024

Çanakkalede nerelere 112 acil istasyonu yapılacak

Çanakkalede nerelere 112 acil istasyonu yapılacak

Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’nin Ezine, Lapseki, Yenice-Kalkım, Gelibolu-Evreşe ilçeleri ile Merkez Barbaros Mahallesi ve Esenler Mahallesi’ne 112 Acil istasyonu yapılacak.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

65 yaş üstüne çift maaş müjdesi: Aylık 11 bin 112 TL hesaplara yatıyor! Hemen bakın!

65 yaş üstü vatandaşlara ayda 11 bin 112 TL maaş veriliyor. Peki bu maaşlardan faydalanma şartları neler? İşte ayrıntılar...

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'tan Ankara'ya 1.112 konutluk yeni proje geliyor!

HCB Dinamik İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Ankara Yenimahalle'de yükselecek olan ve 1.112 konutun yer alacağı proje 1 milyar 380 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'den Orduya 112 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi, Pazartesi günü ihaleye çıkacak. Merakla beklenen projede 112 konut yer alıyor.

Kocaeli Avlu 112 Residence satışta! Yeni proje

Türköz İnşaat tarafından inşa edilen Avlu 112 konut projesi satışa çıktı. Projede toplam 112 adet konut, 4 adet dükkan inşa edilecek.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

Herkes indirim yaparken onlar zam yaptı! Ford Focus’a 112 bin 700 TL zam geldi!

Ford, ekim ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatlarını belirleyerek fiyat listelerini tek tek paylaştı. Revize edilen fiyat listelerine bakıldığında Focus modeline tamı tamına 112 bin 700 TL zam geldiği görüldü.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Çanakkalede nerelere 112 acil istasyonu yapılacak Haberi

Çanakkalede nerelere 112 acil istasyonu yapılacak

Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’nin Ezine, Lapseki, Yenice-Kalkım, Gelibolu-Evreşe ilçeleri ile Merkez Barbaros Mahallesi ve esenler Mahallesi’ne 112 Acil istasyonu yapılacak. Altı noktaya yapılacak 112 Acil istasyonları 3 milyon liraya mal olacak. Yatırımların hızla tamamlanması için süreci takip ettiklerini belirten Ak Parti Çanakkale Milletvekili Avukat Bülent Turan, "Sağlık alanında Çanakkale’deki eksikleri hızla gidermeye çalışıyoruz. Son zamanlarda ciddi hizmetlerimiz oldu. 112 Acil İstasyonu vatandaşımızın sağlık hizmetine zamanında ulaşması için önemli bir yatırım. Bazen hastalarımız zamanla yarışıyor. Biz de vatandaşımızın en iyi hizmeti en doğru zamanda alması için çalışıyoruz"...