23 / 04 / 2024

canan yapı kozmetik

canan yapı kozmetik

Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasındaki Canan Kozmetik'in sahipleri Necati Akyazıcı ve Hasan Bulut, Canan Yapı şirketiyle inşaat işine girdi.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.

Kurka Yapı Malzemeleri Otomotiv Kimya Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurka Yapı Malzemeleri Otomotiv Kimya Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Baran Sayılı tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Canan Kaftancıoğlu'ndan riskli alan tepkisi!

İstanbul Ümraniye Elmalıkent Mahallesi’nde 62 dönümlük alan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile geçtiğimiz günlerde riskli alan yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Elmalıkent Mahallesi'ni ziyaret etti ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Canan Sunay: İşletmelere faizsiz kira yardımı verilsin!

Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamındaki önlem çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, “İşletmelere faizsiz kira yardımı yapılmalı” dedi…

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki! 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul için dün yapılan ilk ihaleye ilişkin, "İstanbul’un İstanbulluların Kanal İstanbul’a değil, Sahra Hastanelerine, evde kalabilecek ekonomik koşullarının oluşturulmasına ihtiyacı var" dedi...

Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'e yapıldı. 

Cb Elektronik Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Elektronik Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Canan Bedir tarafından kuruldu. 

Cahan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cahan Yapı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahir Canan tarafından kuruldu. 

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Canan Aydın tarafından Esenler’de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Lavin Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Kozmetik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavin Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Kozmetik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bilek ve Servet Şen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

canan yapı kozmetik Haberi

canan yapı kozmetik

Ümraniye Şerifali'de 12 bin 600 metrekare arsa üzerine üç blok halinde inşa edilecek Canan Residence'ın 259 daire ve bir süpermarketten oluşacağı açıklandı. Dairelerin büyüklüğü brüt 75 ile 203 metrekare arası...