19 / 04 / 2024

candy kurutma makinaları fabrikası

candy kurutma makinaları fabrikası

Candy Group’un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi. Candy Group Başkanı Fumagalli: "Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz"

 Philips saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Philips'in teknolojik donanımla ve güvenlikle ürettiği saç kurutma makinaları fiyatları merak ediliyor.  Peki Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

On beş ayrı  kurutma programı ile kıyafetleriniz ilk günkü gibi! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi kıyafetlerimi kurutsun ama zarar vermesin diyenler için Hoover, 15 ayrı kurutma programı ile karşımıza çıkıyor. Genellikle bir yıkama makinesi ile birlikte kullanılan kurutma makinesi çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutuyor. İşte merak ettikleriniz..

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım nemli kalıyor tam kurumuyor diyenler için Siemens, 9 kg kapasiteye sahip kurutma makinesi ile hijyen ve pratiklik sunuyor. Akıllı sensörler sayesinde kurutma işlevi sırasında çamaşırlarınıza zarar vermeyen kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Arçelik 800 KM Kurutma Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 800 KM, en popüler çamaşır kurutma makinesi modelleri arasında ilk sırada yer alıyor. Peki, Arçelik 800 KM Kurutma Makinesinde yorgan kurutulur mu, teknik özellikleri ne, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerime zarar vermeyen bir kurutma makinesi olsun diyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip Profilo kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Vestel 9 Kg Kurutma Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Soğuk kış günlerinde çamaşırlarım  hemen kurusun diyenler için Vestel, 9 kilogram kapasiteye sahip, ısı pompalı özel karıştırıcı ve çift filtre tasarımlı üstün teknolojik özelliklere sahip kurutma makinesini tüketicisiyle buluşturuyor. 

BİM'de akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL, saç kurutma makinesi 229 TL! BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market 10 Şubat 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. En çok tercih edilenler arasında yer alan akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL ve saç kurutma makinesi 229 TL'den satılacak. İşte BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik  Kurutma Makinesi 14.549 TL! Özellikleri neler? En uyun fiyata nerden alınır? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar için Arçelik, ısı pompalı kurutma makinelerinde yer alan otomatik kırışık önleme fonksiyonu, akıllı nem sensörü gibi özellikleri ile ön plana çıkıyor. İşte kurutma makinesi hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi ne kadar? 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi ne kadar oldu? İşte ürünün özellikleri ve 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

9 kg kapasiteli Hoover kurutma makinesi; Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kumaşlara özel programları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kurutma makinesi akıllı telefon ile kurutma makinesini kontrol edebilme ve 9 saate varan gecikmeli başlangıç özellikleri ile çokça tercih ediliyor.

Grundig Saç Kurutma Makineleri ne kadar? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Saçları yıpratmadan kurutan ve şekillendiren iyon özelliğine sahip Grundig Saç Kurutma Makineleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Grundig Saç Kurutma Makineleri kaç TL, fiyatları uygun mu? işte detaylar...

Profilo Isı Pompalı Kurutma Makinesi 12.829 TL! Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesini yenilemek isteyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yüksek enerji verimliliği ile doğa dostu olan Profilo kurutma makinesi uygun fiyatları ile çokça tercih ediliyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat lis

Arçelik  Kurutma Makinesi 10.899 TL! En uygun fiyata nerden alınır? Fiyatı ne kadardır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesine ihtiyacı olanlar için Arçelik; 7 kiloluk kapasitesi, sağladığı avantajlar ve uygun fiyatıyla kurutma makinesini tüketicisiyle buluşturuyor.15 programa sahip kurutma makinesi enerjiden de tasarruf ettirdiği için ön plana çıkıyor. İşte bütçe dostu Arçelik kurutma makinesi fiyat list

candy kurutma makinaları fabrikası Haberi

candy kurutma makinaları fabrikası


Candy Group'un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi.


Törene Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli, Denizaşırı Pazarlar Başkanı Marco Corno, Candy Group Euroasia Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti ve çalışanlar katıldı. 


Fumagalli, yaptığı konuşmada, 2009 yılında Türkiye'de kurutma makinesi üretmeye başladıklarını belirterek, "Bu tarihten günümüze bir milyon adete ulaştık. Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz" dedi.


Fumagalli ve beraberindekiler fabrika gezisinin ardından, üretim bandından çıkan kurutma makinelerinin en büyük sorunu olan su toplama problemini ortadan kaldırmak için Hoover tarafından geliştirilen Aquavision özelliğine sahip Hoover Dynamic Heat Pump'ın önünde fotoğraf...