27 / 04 / 2024

candy kurutma makinası töreni

candy kurutma makinası töreni

Candy Group’un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi. Candy Group Başkanı Fumagalli: "Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz"

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

A101’e Orkide sızma zeytinyağı 199 TL’ye, Arzum saç kurutma makinesi 399 TL’ye, cam su ısıtıcı 379 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren indirim kapılarını ardına kadar açıt. Bu kapsamda, Orkide sızma zeytinyağı 199 TL’ye, Arzum saç kurutma makinesi 399 TL’ye, cam su ısıtıcı 379 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 14 Eylül 2023 Perşembe...

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

A101’de 3’lü tava, tepsi ve sahan seti 139 TL’ye, saç kurutma makinesi 349 TL’ye, sinek öldürücü 64,90 TL’ye düştü!

A101, 24 Ağustos’tan itibaren başlayacak yeni indirimlerle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, 3’lü tava, tepsi ve sahan seti 139 TL’ye, Schafer saç kurutma makinesi 349 TL’ye, sinek öldürücü 64,90 TL’ye düştü. İşte 24 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı belli oldu!

Özellikle son yıllarda evlerin yeni gözde beyaz eşyası haline gelen kurutma makineleri, Grundig farkıyla satışa çıktı. Bu kapsamda, GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı açıklandı. Peki, Grundig GDH 80 Y Kurutma Makinesi’nin fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Grundig kurutma makinesi MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, son dönemlerde evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi konusunda büyük bir adım attı. GRUNDIG GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni satışa çıkaran MediaMarkt, 9 taksit imkânı da sundu.

ŞOK’ta Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü!

Vatandaşların en çok alışveriş yaptığı zincir marketlerden ŞOK, 7 Temmuz tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü. İşte 7 Temmuz Cuma ŞOK fiyat listesi...

 Philips saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Philips'in teknolojik donanımla ve güvenlikle ürettiği saç kurutma makinaları fiyatları merak ediliyor.  Peki Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

 Powertec saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Saçlara hem şekil verip hem de kalıcı olmasını sağlamak neredeyse jöle vs.. gibi zararlı maddeleri kullanmadan imkansız. Powertec saç kurutma makinesi ile bu hayaliniz gerçek olacak Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Trendyol, Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıkardı!

Trendyol çamaşırlarınızı güvenle kurutmanızı sağlayacak Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni büyük indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine, kurutma makinesi almak isteyenler Hoover kurutma makinesinin fiyatını ve özeliklerini araştırmaya başladı.

candy kurutma makinası töreni Haberi

candy kurutma makinası töreni


Candy Group'un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi.


Törene Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli, Denizaşırı Pazarlar Başkanı Marco Corno, Candy Group Euroasia Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti ve çalışanlar katıldı. 


Fumagalli, yaptığı konuşmada, 2009 yılında Türkiye'de kurutma makinesi üretmeye başladıklarını belirterek, "Bu tarihten günümüze bir milyon adete ulaştık. Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz" dedi.


Fumagalli ve beraberindekiler fabrika gezisinin ardından, üretim bandından çıkan kurutma makinelerinin en büyük sorunu olan su toplama problemini ortadan kaldırmak için Hoover tarafından geliştirilen Aquavision özelliğine sahip Hoover Dynamic Heat Pump'ın önünde fotoğraf...