20 / 04 / 2024

Caner Erkin Maçka Armani Residencetan ev mi aldı

Caner Erkin Maçka Armani Residencetan ev mi aldı

Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesini yenileyen Caner Erkin; yeni sezondan itibaren yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 7.3 milyon lira) alacak. Ücretini garantileyen milli futbolcu ilk iş olarak evini değiştirdi ve Maçka Armani Residence‘da ev aldı.

Caner Erkin'den Demand Gayrimenkul’e dava!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul’un sahibi iş adamı Atalay Demirbaş'ın kendini dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık, Erkin’den mağduriyetini kanıtlaması gerektiğini isteyerek, dosyayı kapattı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),Maçka Parkı'nda tünel inşaatı sırasında ağaçların kesilmediğini tünel çalışmasının sona ermesinin ardından nakledilen ağaç sayısı kadar ağaç dikiminin yapılacağını bildirdi.

Maçka'dan Karadeniz'e karayolu tüneli geliyor!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri olarak adlandırılan Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin Rumeli Hisarı’ndan villa kiraladı!

Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı Caner Erkin, Rumeli Hisarı’nda 3 katlı villaya yerleşti. 12 bin dolara kiraladıkları evi baştan aşağı değiştiren Şükran Ovalı, kartal süslemeli eşyalarıyla Caner’in kalbini bir kez daha fethetti.

Trabzon Maçka'da 2017 inşaat yılı olacak!

2016 yılı son muhtarlar toplantısını gerçekleştiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2016 yılında yapılan çalışmaları ve 2017 çalışma programı hakkında bilgiler verdi.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çeşme'den villa kiraladı!

Yaz başında aşklarını ilan eden Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, şimdi Çeşme'yi mesken tuttu.

Trabzon Maçka'da 35 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Trabzon’un Maçka ilçesinde 35 milyon TL’ye yapılması planlanan Beşyıldız Kentsel Dönüşüm projesi şekilleniyor.

Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi otel oluyor!

28 Aralık 2015 tarihinde Maçka Belediyesine devri gerçekleşen Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından otel olarak hizmete girecek.

Caner Erkin, Şükran Ovalı’nın Bebek’teki evine taşındı!

Caner Erkin, Şükran Ovalı’nın Bebek’teki evine taşınarak evliliğe ilk adımı attı. Ovalı, dizi çekimleri için Ayvalık’ta olunca evdeki eksikleri tamamlamak da yıldız futbolcuya düştü... .

Caner Erkin'in Şişli’deki bina davasına takipsizlik kararı!

Şişli’de, kendisine ait tarihi binada zedelenme meydana gelen ve bilirkişi tarafından “kusurlu” bulunan milli futbolcu Caner Erkin hakkındaki soruşturma, takipsizlikle sonuçlandı.

Maçka'daki HES projelerine vatandaşlardan tepki!

Maçka'da HES'ler ve taş ocakları vatandaşı isyan ettirdi. Yöre sakinleri HES ve taş ocakları nedeniyle derelerde su kalmadığını, balıkların öldüğünü ve patlatılan dinamitler nedeniyle mağdur olduklarını dile getirip yetkililerden yardım istedi.

Trabzon Maçka Belediyesi'nden evsizlere konut!

Maçka Belediyesi başlatılan proje kapsamında evsiz ve maddi durumları iyi olmayan vatandaşlara ev teslimin devam ediyor.

Caner Erkin Maçka Armani Residencetan ev mi aldı Haberi

Caner Erkin Maçka Armani Residencetan ev mi aldı


Fenerbahçe Kulübü ile geçen ay masaya oturan ve sözleşmesini yenileyen Caner Erkin; yeni sezondan itibaren yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 7.3 milyon lira) alacak. Ücretini garantileyen milli futbolcu ilk iş olarak evini değiştirdi ve Maçka Armani Residence‘da ev aldı.


Caner-Asena Erkin çifti, önümüzdeki günlerde 2.5 milyon dolar değerindeki 2+1 evlerine taşınacak. İkili, dostları ve Armani Residence sakinleri olan Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftine de komşu olacak.



Emrah Akçaay/...