28 / 03 / 2024

Caner Erkin nerede yaşıyor

Caner Erkin nerede yaşıyor

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Caner Erkin, Wesley Sneijder'e komşu oluyor!

Caner-Asena Erkin çifti, önümüzdeki günlerde 2.5 milyon dolar değerindeki 2+1 evlerine taşınacak. İkili, dostları ve Armani Residence sakinleri olan Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftine de komşu olacak.

Caner Erkin, Maçka Armani Residence'dan 2.5 milyon dolara ev aldı!

Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesini yenileyen Caner Erkin; yeni sezondan itibaren yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 7.3 milyon lira) alacak. Ücretini garantileyen milli futbolcu ilk iş olarak evini değiştirdi ve Maçka Armani Residence‘da ev aldı.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...

Caner Erkin'den Demand Gayrimenkul’e dava!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul’un sahibi iş adamı Atalay Demirbaş'ın kendini dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık, Erkin’den mağduriyetini kanıtlaması gerektiğini isteyerek, dosyayı kapattı.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in villası! 

Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı'nın Beykoz'daki villasına ait ayrıntılar, Şükran Ovalı'nın paylaştığı bir videoyla ortaya çıktı...

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Caner Erkin, Miami Porsche Design Tower'dan rezidans aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için Miami'deki Porsche Design Tower adlı gökdelenden 7 milyon dolara lüks daire satın aldı.

Caner Erkin'in mal varlıklarına ihtiyati tedbir!

Yıldız futbolcu Caner Erkin’in, Şişli ve Balıkesir’deki 3 gayrimenkulu ile 3 lüks aracının üzerinde ihtiyati tedbir kararı olduğu ortaya çıktı.

Caner Erkin, Park Residences Cadde'den 12 bin dolara ev kiraladı!

Sabah Gazetesi yazarlarından Bülent Cankurt bugün köşesinde "Aylık kirası 12 bin dolara güvenli ev" başlıklı haberine yer verdi. İşte yazının detayları..

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Acarkent'ten villa aldı!

Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı, Beykoz Acarkent'ten lüks bir villa satın aldı.

Asena Atalay yeni evine taşındı!

Asena Atalay Maslak Mashattan’daki dairesinin kirasını ödeyemeyince taşınmak zorunda kaldı. Atalay, Caner Erkin’le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla sürekli gündeme geliyordu.

Caner Erkin'in gayrimenkullerine el konulması için açılan dava reddedildi!

Geçen yıl boşanan Caner Erkin ve Asena Atalay arasında sular durulmuyor. Atalay Erkin'in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını istedi. Mahkeme, davayı reddetti.

Caner Erkin nerede yaşıyor Haberi

Caner Erkin nerede yaşıyor

Her sene Alaçatı’dan ev alanlar arasına bu yıl da Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk da dahil oldu. Milliyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, uzun süredir Alaçatı’da ev arayan Engin, sonunda kendi evini inşa ettirdi.

Yaklaşık 2 milyon dolara mal olan akıllı villasını bitirir bitirmez yaşamaya başladı. Erkin de kendine evini inşa ettirdi. Futbolcu, 15 milyon TL değerindeki villasına bu sene taşındı. Pandemiden dolayı Alaçatı’da sezonluk ev kiralayan Öztürk de yine oturduğu yerden 3.8 dönüm arsa alarak içine taşınabilir sistemli, tanesi 250 bin TL değerinde iki tane bungalov koydurdu. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev...