25 / 04 / 2024

caner erkin ortaköy ev

caner erkin ortaköy ev

Koru içerisindeki daireye yaklaşık 7 bin dolar kira ödedikleri öğrenilen çift, Ferrari ve Mercedes marka otomobilleriyle park alanını galeriye çevirdi. İkilinin evi, arka tarafındaki geniş bahçesi yüzünden çocukları için tercih ettikleri belirtildi.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...

Caner Erkin'in mal varlıklarına ihtiyati tedbir!

Yıldız futbolcu Caner Erkin’in, Şişli ve Balıkesir’deki 3 gayrimenkulu ile 3 lüks aracının üzerinde ihtiyati tedbir kararı olduğu ortaya çıktı.

Caner Erkin'in gayrimenkullerine el konulması için açılan dava reddedildi!

Geçen yıl boşanan Caner Erkin ve Asena Atalay arasında sular durulmuyor. Atalay Erkin'in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını istedi. Mahkeme, davayı reddetti.

Caner Erkin, Şükran Ovalı’nın Bebek’teki evine taşındı!

Caner Erkin, Şükran Ovalı’nın Bebek’teki evine taşınarak evliliğe ilk adımı attı. Ovalı, dizi çekimleri için Ayvalık’ta olunca evdeki eksikleri tamamlamak da yıldız futbolcuya düştü... .

Caner Erkin ve Şükran Ovalı İtalya'daki evlerini dekore ediyorlar!

Caner Erkin’le oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’nın aşkı evlilik yolunda hızla ilerliyor. Araya giren mesafeler nedeniyle ilişkiyi yürütemeyecekleri iddia edilirken evlilik kararı alan çiftten güzel oyuncu, şimdilerde Milano’nun Cihangir’i olarak sayılan Brera semtindeki evlerini dekore ediyor.

Caner Erkin Sirkeci'deki otelini satışa çıkardı!

Şükran Ovalı ile yaşadığı aşk ilişkileriyle gündeme gelen Caner Erkin eski eşi Asena Atalay ile bütün maddi ve manevi ilişkilerini sonlandırdı. Erkin, Asena'nın babasıyla ortak olduğu Sirkeci'deki otelini satışa çıkardı.

Caner Erkin'e villasının kirası yüzünden haciz şoku!

Fenerbahçeli Caner Erkin, haciz şoku yaşıyor. Eski eşi Asena Atalay’la oturdukları villanın kirasını aylardır ödemeyen futbolcunun arabalarına haciz konuldu...

Caner Erkin 25 yıllığına kiraladığı tarihi binada tadilat başlattı!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 25 yıllığına kiraladığı Sirkeci’deki tarihi binada tadilat başlattı. İşte o tarihi bina...

Asena-Caner Erkin çifti 4 milyon dolara evlerini dekore ettirdi!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin eşi Asena Erkin için Beykoz Konakları’ndan 2 milyon dolara bir villa satın almıştı. Evlerinin dış yüzeyini camla kaplatan çift dekorasyon için de 4 milyon dolar ödemişti.

Caner Erkin Beykoz'daki villasını yenileyecek!

Fenerbahçe’nin milli yıldızı Caner Erkin ve eşi Asena Erkin 2 milyon dolara Beykoz Konakları’ndan villa satın aldı.Çift, dış yüzeyinin yüzde 90’ı camla kaplanacak villa için sık sık mimarlarla bir araya geliyor.

Caner Erkin yeni evine 4 milyon dolarlık tasarım yaptıracak!

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Caner Erkin ile eşi Asena Erkin'in satın aldıkları villa dudak uçuklattı. Çift, iki milyon dolara aldıkları villayı beğenmeyerek yeniden tasarlamaya karar verdi.

Caner Erkin Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

Fenerbahçe’de top koşturan ve kulüple yıllık 2,5 milyon avroya anlaşma yapan Caner Erkin ve ailesi, kirada oturdukları Nişantaşı’ndaki evinden ayrılarak Beykoz Konakları’ndan lüks bir villa satın aldı.

caner erkin ortaköy ev Haberi

caner erkin ortaköy ev


Berkay’la Maslak’ta aynı sitede oturan Caner-Asena Erkin çifti, ‘bebek odası’ skandalının ardından apar topar ev değiştirmişti. Berkay’la karşılaşmamak için şarkıcının da oturduğu Mashattan’dan taşınan çift, Ortaköy’de Boğaz manzaralı bir ev kiraladı.


Koru içerisindeki daireye yaklaşık 7 bin dolar kira ödedikleri öğrenilen çift, Ferrari ve Mercedes marka otomobilleriyle park alanını galeriye çevirdi. İkilinin evi, arka tarafındaki geniş bahçesi yüzünden çocukları için tercih ettikleri...