29 / 03 / 2024

Caner Erkin şükran ovalı acarkent

Caner Erkin şükran ovalı acarkent

Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı, Beykoz Acarkent'ten lüks bir villa satın aldı.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Konya Şükran'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükran'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleşti.

Cevdet Caner'e yolsuzluk suçlaması!

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Konya Şükran Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Konya'nın Şükran Mahallesi'nde devam eden çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dönüşümle birlikte kentte bulunan tarihi surlar gün yüzüne çıkıyor. 

Meram Şükran Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

Konya Meram Belediyesi tarafından Şükran Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde çalışmalar devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahallenin kentsel dönüşümle cazibe merkezi haline geleceğini açıkladı.

Şükran Altıntaş, Peker GYO'dan ayrıldı!

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu üyesi Sn. Şükran Altıntaş, görevinden istifa etti. 

Erkin Sopokov'a '681 bin dolarlık konut satın alma' suçlaması!

Ülkesinde gözaltına alınan Kırgızistan'ın İstanbul'daki eski Başkonsolosu Erkin Sopokov, diplomatik plakalı aracını üçüncü şahıslara kullandırmak, 681 bin dolarlık konut satın almak, Başkonsolosluğun bütçesinden 31 bin doları şahsi ve ailevi nedenleri için kullanmaktan sorumlu tutuluyor...

Caner Erkin şükran ovalı acarkent Haberi

Caner Erkin şükran ovalı acarkent


Geçtiğimiz Ocak ayında Roma'da evlenen futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı, Emirgan'dan taşınma kararı aldı. Bir süre önce yeni evlerine taşınacaklarını belirten yıldız futbolcunun, Beykoz Acarkent'ten lüks bir villa satın aldığı ortaya çıktı. 


Erkin ve Ovalı çifti, geçtiğimiz ay 18 milyon TL'ye villa alan yakın arkadaşları Demet Akalın - Okan Kurt çiftine komşu oldu. Lüks sitede villlaların fiyatları, metrekaresine, manzarasına ve bahçe kullanım alanına değişiyor. villaların fiyatları ise 3.5 milyon dolardan (12 milyon TL)...