29 / 03 / 2024

Caner Erkin taşındı

Caner Erkin taşındı

Üç ay önce boşanan Caner Erkin, kendine yeni bir düzen kurdu. Beykoz Konakları’ndaki evini boşaltan futbolcu, Emirgan’da Boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

Asena Atalay yeni evine taşındı!

Asena Atalay Maslak Mashattan’daki dairesinin kirasını ödeyemeyince taşınmak zorunda kaldı. Atalay, Caner Erkin’le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla sürekli gündeme geliyordu.

Caner Erkin, Şükran Ovalı'ya Beykoz'dan 4 milyon TL'ye villa aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 2 Ocak’ta Roma’da evlendiği Şükran Ovalı için Beykoz’dan 4 milyon TL’ye villa aldı. Evin dekorasyonuyla eşi ilgilenecek. Çift, yeni evleri hazır olana kadar Baltalimanı’nda oturmaya devam edecek.

Caner Erkin, Şükran Ovalı’nın Bebek’teki evine taşındı!

Caner Erkin, Şükran Ovalı’nın Bebek’teki evine taşınarak evliliğe ilk adımı attı. Ovalı, dizi çekimleri için Ayvalık’ta olunca evdeki eksikleri tamamlamak da yıldız futbolcuya düştü... .

Caner Erkin evini Beykoz'a taşıdı!

Caner Erkin yeni sevgilisine yakın olabilmek için Beykoz'daki evini Şükran Ovalı'nın oturduğu semt olan Bebek'e taşıdı.

Olcan Adın, Caner Erkin'in eski evine taşındı!

Futbolcu Caner Erkin’in Asena Atalay’dan boşandıktan sonra boşalttığı Beykoz Konakları’ndaki evin yeni kiracısı yine futbol dünyasından oldu. Villayı Galatasaraylı Olcan Adın tuttu.

Caner Erkin Emirgan'a taşındı!

Üç ay önce boşanan Caner Erkin, kendine yeni bir düzen kurdu. Beykoz Konakları’ndaki evini boşaltan futbolcu, Emirgan’da Boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

Caner Erkin Beykoz Konakları'ndaki evini kiraya verdi!

Caner Erkin, Asene Atalay ile boşanmadan kısa bir süre önce Beykoz Konakları'ndan aldığı, ailesiyle oturmayı planladığı 6 milyon dolarlık süper lüks taşınmaktan son anda vazgeçti. 4 katlı villayı kiraya verdi.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Burcu Güneş Nişantaşı'na taşındı!

Burcu Güneş, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Nişantaşı'na taşındığını söyledi. Güneş, "Bu aralar taşınma işleriyle uğraşıyorum. Şimdi modacıma gidiyorum. Onunla bir randevum var" dedi.

Rod Stewart, İngiltere'deki 4,5 milyon sterlinlik evine taşındı!

Rod Stewart'ın doğu İngiltere'deki evinin tadilatı, iki yıl sonunda bitti. İngiliz şarkıcı, eşi Penny Lancaster'le 4,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 18 milyon 800 bin TL) evine taşındı.

Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu'nun Etiler'deki evine taşındı!

Bir süredir aktör Birkan Sokullu ile birlikte olan Berrak Tüzünataç ilişkisini yeni bir aşamaya taşıyor. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.

Asena Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom Evleri'ne taşındı!

Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Asena Atalay, Zincirlikuyu'ya taşındı. Atalay, 600 çift ayakkabısını yeni evine sığdırmakta zorlandı. Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti.

Denizli Sevgi Evi yeni hizmet binasına taşındı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yeni hizmet binasına taşındı. Osman Zolan, bugüne kadar 25 bin hayırseverin Sevgi Eli'ne bağışta bulunduğunu, 10 yılda 100 binden fazla kişiye ulaştıklarını söyledi.

Caner Erkin taşındı Haberi

Caner Erkin taşındı



Üç ay önce boşanan Caner Erkin, kendine yeni bir düzen kurdu. Beykoz Konakları’ndaki evini boşaltan futbolcu, Emirgan’da Boğaz manzaralı bir daire kiraladı. Erkin, önceki gün evine girerken görüntülendi. 



Hürriyet




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Asena Atalay’la evliliği 3 ay önce biten Caner Erkin, evini değiştirdi. Yıldız futbolcu, Emirgan’da 4.2 milyon liralık evinde bekar hayatı sürecek!


Fenerbahçeli yıldız Caner Erkin, 6 yıllık eşi Asena Atalay'dan boşandıktan sonra yeni bir hayat kurdu. Evliyken yaşadığı Beykoz Konakları'ndaki villasını 6 milyon dolara satışa çıkaran Caner, kendisine Emirgan'dan bir daire aldı.


Yıldız futbolcu, önceki gün yeni evinin bulunduğu apartmana girerken görüntülendi. Caner Erkin'in Boğaz manzaralı dairesi için 1.6 milyon dolar yani yaklaşık 4 milyon 200 bin lira ödediği öğrenildi..




Aydın HAMZA/Takvim



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fenerbahçeli...