26 / 04 / 2024

Canik Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri

Canik Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri

Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle’de 80,5 dönüm alanda modern bir yaşam alanı inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Çiğdem Karaaslan: Samsun Canik'te dönüşümü başlattık!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonunda kentsel dönüşümü Canik'te ve il genelinde hayata geçirmeye başladık." dedi.

Samsun Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

iamsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, mahallede en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, bölgedeki tüm vatandaş dönüşüm çalışmalarının gerçekleşmesini bekliyor.

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Canik kentsel dönüşümle yeni bir şehir haline dönüştü!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitimden kültüre, ticaretten kentsel dönüşüme kadar birçok alanda en hızlı gelişen ilçenin Canik olduğunu ve 15 yılda adeta yepyeni bir şehir haline dönüştüğünü söyledi.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Canik Belediyesi'nden 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Canik Belediyesi, Merkez Yenimahalle'deki 2 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Canik Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Canik Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri


Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle’de 80,5 dönüm alanda modern bir yaşam alanı inşa edilecek.

Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Kuzey Yıldızı’nı gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de Yeni Mahalle’de yeni bir yaşam alanının çalışmalarını yürütüyor. Canik Belediyesi ve Toplu konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında Yeni Mahalle’de 80.5 dönüm alanda kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 200 bina bulunan alan içerisindeki molozlar Mart ayı içerisinde Canik Belediyesi tarafından temizlenecek ve binaların yıkımı gerçekleştirilecek.


YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR

Her yönüyle gelişmiş, yaşanabilir bir şehir inşa etmek için çalıştıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kuzey Yıldızı, bol yeşil alanları, depreme dayanıklı binaları ile insanlarımıza çağdaş yaşam imkanları sunmaktadır. Şimdi Yeni Mahalle’de de halkımıza...