19 / 04 / 2024

çankaya Barış Aydın

çankaya Barış Aydın

Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, projelerini tanıttığı toplantıda, "Değişime izin ver sloganı ile yola çıktık. Hayallerinize hayat vermek için sizler için yeni bir Çankaya tasarladık" dedi.

Barış Aydın’dan Çankayalılar'a arsalarınızı satmayın uyarısı!

Barış Aydın: “ Türkiye'nin en önemli ilçesinin 5'te birlik bir alana sıkışması kabul edilemez. Arazisi olan Çankayalılar'a özellikle ( arsanızı satmayın ) diyorum " dedi...

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

İmar barışı devletin vatandaşla barışmasını sağlayacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve ’İmar Barışı’ diye komuoyunda duyurulan yasa ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Barış Aydın: Faiz indiriminin önü açıldı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın BDDK’nın karşılık oranlarını düşüren düzenlemesini, banka kredileri ve faiz indirimlerinin önünü açacak önemli bir gelişme olarak nitelendirdi.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Barış Aydın'dan 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, darbe girişiminin arkasında, son 14 yıldaki kalkınma ve büyüme performansı ile bir küresel güç haline gelen Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü çekemeyen emperyal odakların bulunduğunu söyledi.

Barış Aydın kimdir?

BA Grup isimli şirketiyle de inşaat sektörüne faaliyet gösteren Barış Aydın, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Barış Aydın kimdir? Barış Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Aydın...

Barış Aydın: Ankara sağlık turizmi ile markalaşabilir!

ASİAD Başkanı Barış Aydın:Aydın: “Etkin bir tanıtımla sağlanacak markalaşma Ankara’yı merak uyandıran bir yer haline getirecek, turizmin yanı sıra paydaş sektörleri de canlandıracak, sanayi ve ticaret faaliyetlerini artıracak”

Barış Aydın: Başkent yatırımlardan daha fazla pay almalı!

ASİAD Başkanı Barış Aydın, son yıllarda iç göçün hızlandığı Başkent Ankara’nın nüfusu ve ekonomik potansiyeline göre düşük kalan yatırımlardaki payının artması gerektiğini bildirdi.

çankaya Barış Aydın Haberi

çankaya Barış Aydın

Aydın, önceki gün projelerini JW Marriott Otel'de kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısına Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda Çankaya'da hayata geçireceği projeleri anlatan Aydın, "İlerlemek için tek yapmamız gereken gerçekten çalışkan olmaktır. Bu gece için hem Çankaya hem de geleceğimiz için çok güzel günlerin ilk adımı olacak. Cumhuriyetimizin başkenti, Ankara'nın baş yeri Çankaya'dır" diye konuştu. 


Kızılay Projesi Aydın, ilk projesinin Kızılay ile ilgili olduğunu belirterek, "İlk projemiz Sakarya- Kızılay meydanı biz değişimi Kızılay meydanından başlatıyoruz. Yeni Sakarya meydanında yaklaşık 8 bin 55 metrekare bir alanda düzenlenmeler yapılacak. 2 bin 300 araçlık yer altı otoparkı oluşturularak Kızılay'ın otopark sorunu çözülecek. Otopark da günlük 7 bin araçtan fazla araca hizmet verilecek. Kızılay...