26 / 04 / 2024

Çankaya kaçak yapı

Çankaya kaçak yapı

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Belediye, 39 adet baz istasyonu, 65 adet balkon-teras, 27 adet ön kapama ve 62 adet farklı konulara ait toplam 193 yıkım yaptı

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Çankaya Alacaatlı Lojistik Merkezi kaçak mı inşa edildi?

Mamak'ta kaçak inşa edilen tesisleri yıkılan Çankaya Belediyesi'nin, Alacaatlı’yadaki lojistik tesisin kaçak olduğu iddia ediliyor.

Çankaya'da 2016 yılında 503 kaçak yapı yıkıldı!

2016 yılında 503 kaçak gecekonduyu yıkan Çankaya Belediyesi, 2017 yılında kaçağa geçit vermeyecek. 2017 yılı için 200 gecekondunun yıkım programı hazır.

Çankaya Belediyesi’nin kaçak tesisi yıkıldı!

Mamak Belediyesi, CHP’li Çankaya Belediyesi’nin defalarca söz vermesine rağmen bir türlü kaldıramadığı kaçak tesise dozerle girerek yıktı.

Çankaya Belediyesi'ne ait kaçak tesisinin yıkım tarihi ertelendi!

Çankaya Belediyesi’ne ait kaçak tesise çevik kuvvet eşliğinde girme kararı alan Mamak Belediyesi, Başkan Taşdelen’e 14 Nisan’a kadar son bir şans daha tanıdı.

Ankara Mamak'taki kaçak tesis için yıkım kararı alındı!

Çankaya Belediyesi hafta sonu Mamak’taki kaçak tesisini kaldırmazsa pazartesi günü ekipler Çevik Kuvvet eşliğinde tesise girerek yıkım işlemlerine hemen başlayacak.

Çankaya'da kaçak yapıya izin yok!

Sınırlarında kaçak yapıya izin vermeyen Çankaya Belediyesi, yıkım aracının ulaşamadığı noktalarda elle yıkım işlemi gerçekleştiriyor. Hafta içinde Zafertepe bölgesinde 20 kişilik yıkım ekibi, virane gecekonduların yıkımı için iş başındaydı.

Çankaya Belediyesi 123 kaçak yapıyı yıktı!

Kaçak yapılaşmaya karşı çalışmalar yürüterek 2015 yılında 123 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Çankaya Belediyesi, 49 adet ön kapama ve 111 adet farklı konulara ait toplam 248 yıkım programını da hazırladı.

Çankaya'da 123 kaçak yapı yıkıldı!

Çankaya Belediyesi, 2015 yılında kaçak yapılaşmaya izin vermedi Sınırlarında gecekondulaşmayı önlemeye yönelik çalışmalar yürüten Çankaya Belediyesi, 2015 yılında 123 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi.

Çankaya'da kaçak yapılar yıkılmaya devam ediyor!

Çankaya Belediyesi boş metruk yapıları ve kaçak inşaatları yıkmaya devam ediyor. Ekipler, yapılan son çalışma ile Ata Mahallesi'ndeki gecekonduları da yıkarak bölgeyi tamamen temizlemiş oldu

Çankaya'da kaçak yapı denetimi yapıldı!

Çankaya Belediyesi, balkon kapama, baz istasyonu, ön kapama, gecekondu gibi kaçak yapılara müsade etmiyor.

Çankaya Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor!

Kaçak yapılaşmaya göz açtırmayan Çankaya Belediyesi, yaz döneminde balkon kapama, baz istasyonu, ön kapama, gecekondu gibi kaçak yapılara müsaade etmiyor.

Çankaya kaçak yapı Haberi

Çankaya kaçak yapı

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Kaçak yapılaşmaya göz açtırmayan belediye, 39 adet baz istasyonu, 65 adet balkon-teras, 27 adet ön kapama ve 62 adet farklı konulara ait toplam 193 yıkım yaptı. 

aya Belediyesi tarafından tüm ilçe sınırlarında gerçekleştirilen denetimler, 2014 yılında kaçak yapılaşmaya izin vermedi. İlçe sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, önceki yıl yalnızca 9 adet gecekondu yıkımı gerçekleştirdi. Anlaşmalı olarak gerçekleşen yıkımlarda evler önceden boşaltıldığı için vatandaşın mağduriyet yaşamasına da engel olundu. 

Belediye ekipleri ayrıca yıl içerisinde 39 adet baz istasyonunu da kaldırdı. 

İzinsiz konulan yahut daha sonra mahkeme kararı ile kaldırılması kararlaştırılan baz istasyonlarına ekipler anında müdahale gerçekleştirdi. 

Vatandaştan gelen tüm şikayet ile talepleri göz önüne alarak değerlendirme yapan ve...