26 / 04 / 2024

Çankaya Köşkü yeniden inşa

Çankaya Köşkü yeniden inşa

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.

Son Dakika: Kamu-Sen'den memur ve emekli maaşlarına zam talebi! 2024'te maaşlar ne kadar artacak?

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memur maaşlarının en az yüzde 58,46'lık yeniden değerleme oranı kadar yükseltilmesini ve bunun üzerine de yüzde 10 refah payı verilmesini talep etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi hemen T.C Kimlik kartıyla gidip alın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların üzerindeki yükü yeniden hafifletmek için adımlar attı. Bakanlık, vatandaşlara ulaşım konusunda yardım edecek. Başvuru için ise nüfus cüzdanı yeterli.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Ankara Büyükşehir 4 oda 1 salon 7 konut satıyor! 2.4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  Çankaya Kızılırmak-Karakusunlar'da yer alan 7 adet konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

SGK'ya 61 milyar liralık yapılandırma başvurusu yapıldı!

1 milyon 190 bin borçlu, 61 milyon liralık yeniden yapılandırma için Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dere yatağına konut yapılmamalı!

Çankaya Köşkü'nde ulusal kanalların ortak yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dere yatağına inşa edilen konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Kenan Evren'in Marmaris'teki köşkü yeniden satışta!

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

Çankaya Köşkü yeniden inşa Haberi

Çankaya Köşkü yeniden inşa

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, başta çocuklar olmak üzere terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.


 Davutoğlu başkanlığındaki toplantıya, Başbakan yardımcıları Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş ve Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi katıldı. Toplantının ardından Başbakanlık’tan yapılan yazılı açıklamada, “Terörden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın güvenlik, huzur ve esenliğinin azami şekilde korunması ve sürdürülmesi bakımından başta sağlık, eğitim, kentsel altyapı, çevre ve ulaşım olmak üzere tüm alanlarda yürütülen çalışmalar...