28 / 03 / 2024

Çankaya Mahall Ankara lokayson

Çankaya Mahall Ankara lokayson

Toplam 246 adet daireden meydana gelen projede 64 adet dükkan satışa sunuldu. Projede dükkan ve ofis de bulunuyor. Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Mahall Ankara’da hemen teslim fırsatı!

Türkerler Holding tarafından Ankara’nın en değerli bölgesi olan Eskişehir yolunda hayata geçen Mahall Ankara'da cazip kampanya başladı. Projede, hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat!

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin arsa alanı 10 bin 609 metrekare olarak belirlendi.

Çankaya Kumru Ankara fiyatları!

Çankaya Kumru Ankara fiyatları haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Mahall Ankara'da fiyatlar 386 bin 677 TL'den başlıyor!

Türkerler İnşaat tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Mahall Bomonti'de konut fiyatları 386 bin 677 TL'den başlıyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim!

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Mahall Ankara projesi 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residence ve 64 adet mağazadan meydana geliyor. 

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi...

Mahall Ankara'da ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Türkerler Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Yelda Kızıltan ile Mahall Ankara projesi ile ilgili röportaj yaptı. Kızıltan, Mahall Ankara hakkında tüm merak edilenleri anlattı...

Türkerler Mahall Ankara ödeme kampanyası 2018!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Mahall  Ankara Evleri'nde ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.

Çankaya Mahall Ankara lokayson Haberi

Çankaya Mahall Ankara lokayson

Ofis ve dükkanların yanı sıra 246 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edildi. Proje Türkerler İnşaat imzası taşıyor.


Sosyal alanları arasında projede buhar odası, yürüyüş yolları, cafe, spor alanları, fitness merkezi, rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna ve restoranlar yer alıyor.


Daire büyüklüklerinin 70,10 metrekare ile 1.778,16 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Çankaya Mahall Ankara projesi Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçiriliyor.


Çankaya Mahall Ankara  projesi ulaşım bilgisi kapsamında Eskişehir Yolu'na, Anadolu Bulvarı'na ve Kızılay-Çayyolu metro hattına yakın konumda bulunuyor.


Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları kapsamında satılık dükkan ve daireler için yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan yüzde 24'lük kısım senetle, kalan kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor.


Mahall Ankara Çankaya adres bilgileri: Eskişehir Yolu (Dumlupınar...