25 / 04 / 2024

çankırı Ahmet Yesevi Meydan Projesi

çankırı Ahmet Yesevi Meydan Projesi

Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, meydan projeleri için çalışmaların hızla devam ettiğini ve Çankırı'ya yakışır bir meydanın bir kaç ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi...

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Çankırı'daki 16 ulaşım projesi tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Ilgaz Tüneli'nde incelemelerde bulunmak üzere gittiği Çankırı'da, Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Karaman Ahmet Yesevi Camisi inşaatı hızla sürüyor!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve hayırsever vatandaşların yardımıyla yaptırılan Ahmet Yesevi Camisi inşaatı hızla ilerliyor.

Sultanbeyli Fatih ve Ahmet Yesevi imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Esenyalı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Sultanbeyli İlçesinde yürütülmekte olan trampa çalışmalarında kullanılmak üzere 1/1000 ölçekli Fatih ve Ahmet Yesevi Mahalleleri Uygulama İmar Planı değişikliği onaylandı.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor!

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 konut satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu!

Başvuruların yarın başlayacağı TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor.

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

TOKİ Çankırı Merkez 2.etap'ta 502 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Çankırı Merkez ilçesi kentsel dönüşüm 2.etap 502 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi düzenleniyor.

Çankırı ve Çorum'da arazi toplulaştırması yapılacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çankırı Kızılırmak ile Çorum Merkez, Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde belirlenen alanalrda arazi toplulaştırması yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi!

Resmi Gazete'nin bugünki sayısında yer alan açıklamaya göre, Çankırı İli Kurşunlu ilçesinde yapı müteahhidi Mehmet Ali ÜNAL-Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi.

çankırı Ahmet Yesevi Meydan Projesi Haberi

çankırı Ahmet Yesevi Meydan Projesi


Çankırı Belediyesi geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve Çankırı'ya bir kent meydanı kazandırmayı hedefleyen Ahmet Yesevi Meydan Projesi'nin yüzde 55'ini tamamladı.


Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, meydan projeleri için çalışmaların hızla devam ettiğini ve Çankırı'ya yakışır bir meydanın bir kaç ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi.


Proje ile bölgenin Ankara'da bulunan Hacı Bayram Camii meydanına benzeyeceğini ifade eden Dinç, ''Çalışmalar ihale süresi ile paralel olarak devam ediyor. Şu anda otopark kısmı tamamlandı. Saat kulesi ve iş yerlerinin yapımı ise devam ediyor. Bir sıkıntı yaşanmaz ise Mayıs ayı sonunda projeyi devralacağız'' şeklinde konuştu.


Meydan üzerine inşa edilen iş yerleri ile ilgili spekülasyonların kendisini üzdüğünü belirten Dinç, iş yerlerinin Çankırı Belediyesi'ne ait olduğunu açıkladı.


Meydan inşaatında sorumlu Şantiye Şefi Gökmen Aktaş...