26 / 04 / 2024

çankırı belediyesi kent meydanı projesi

çankırı belediyesi kent meydanı projesi

Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, meydan projeleri için çalışmaların hızla devam ettiğini ve Çankırı'ya yakışır bir meydanın bir kaç ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi...

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Çankırı Belediyesi'nden 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi ve Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Ocak'ta yapılacak...

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Çankırı'ya modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Çankırı Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan modern itfaiye binası için hafriyat çalışmaları başladı.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

Ankara Çankırı Caddesi yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi'ni baştan aşağı yeniledi.

Çankırı Gölet Projesi'nin ihalesi tamam!

Çankırı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandı.

Çankırı Belediyesi'nden 9.5 milyon TL'ye 2 satılık arsa!

Çankırı Belediyesi, Buğday Pazarı Mahallesi ve Abdülhalik Mahallesi'nde yer alan 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhaleler 3 Temmuz'da yapılacak..

2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı!

Çankırı Kızılırmak projesi TOKİ ile Çankırı Kızılırmak Belediyesi ortaklığında hayata geçiriliyor. 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı.

TOKİ Çankırı Kızılırmak kurası 2017!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirilen 102 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak kurası 2017...

TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin birlikte inşa edeceği 102 konut için kura çekilecek. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi...

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekimi!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak Belediyesi kapsamında hayata geçirdiği 102 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekimi ne zaman?

çankırı belediyesi kent meydanı projesi Haberi

çankırı belediyesi kent meydanı projesi


Çankırı Belediyesi geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve Çankırı'ya bir kent meydanı kazandırmayı hedefleyen Ahmet Yesevi Meydan Projesi'nin yüzde 55'ini tamamladı.


Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, meydan projeleri için çalışmaların hızla devam ettiğini ve Çankırı'ya yakışır bir meydanın bir kaç ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi.


Proje ile bölgenin Ankara'da bulunan Hacı Bayram Camii meydanına benzeyeceğini ifade eden Dinç, ''Çalışmalar ihale süresi ile paralel olarak devam ediyor. Şu anda otopark kısmı tamamlandı. Saat kulesi ve iş yerlerinin yapımı ise devam ediyor. Bir sıkıntı yaşanmaz ise Mayıs ayı sonunda projeyi devralacağız'' şeklinde konuştu.


Meydan üzerine inşa edilen iş yerleri ile ilgili spekülasyonların kendisini üzdüğünü belirten Dinç, iş yerlerinin Çankırı Belediyesi'ne ait olduğunu açıkladı.


Meydan inşaatında sorumlu Şantiye Şefi Gökmen Aktaş...