24 / 04 / 2024

Çankırı imar durumu

Çankırı imar durumu

Çankırı Belediyesi'nden Uydukent projesi. Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mı sorusu arsası olan herkesin sorduğu sorulardan biridir. Peki tapu nedir? Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır? İşte detaylar!

İmar durumu belgesi ücreti 2018!

Bir arsaya ait imar durumu belgesini almak için belediyeye ne kadar ücret ödemesi yapılır? İmar durumu belgesi ücreti 2018 ne kadar?

6 soruda imar durumu belgesi!

Bir arsanın imar durumu, üzerinde kaç katlı bir yapı yapılmasına izin verildiği, belediyeden alınacak imar durumu belgesinden görülebiliyor. Peki imar durumu belgesi nereden alınır?  İmar durumu belgesi ücreti 2017 ne kadar? diyorsanız işte yanıtı...

Çankırı Meclisi'nde imar planları oylandı

Çankırı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Ocak ayı birleşimleri başlıyor. Çankırı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi'nin imar planları 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

İmar durumu belgesi nereden alınır?

İmar durumu belgesi, belli bir arsada yapılması istenen yapının imar planlarında alacağı şekli ve ne amaçla kullanılabileceğini gösteren belge oluyor. Peki, imar durumu belgesi nereden alınır? İmar durumu belgesi nasıl alınır?

İmar durumu belgesi nasıl alınır?

İmar durumu belgesi, belli bir arsada yapılması istenen yapının imar planlarında alacağı şekli ve ne amaçla kullanılabileceğini, söz konusu arsanın yapılanma koşullarını gösteriyor. Peki, imar durumu belgesi nasıl alınır?

İmar durumu belgesi ne kadar?

Bir arsanın kullanım şeklini ve yapılması istenen yapının özelliklerini; örneğin teknik şartlarının ne olması gerektiğini, yolları ve uygulamaya esas olacak diğer bilgileri imar durum belgesinde görülebiliyor. Peki, imar durumu belgesi ne kadar?

Sit alanlarının imar durumu nedir?

Korunması gerekli kültür ve tabiat varlıklarının korunma alanlarının tespiti Koruma Kurullarınca yapılıyor. Bir alanın koruma kurulunca sit olarak ilan edilmesi, bu alandaki imar planı uygulanmasını durduruyor. Peki, sit alanlarının imar durumu nedir?

İmar durumu geçerlilik süresi ne kadardır?

İmar durumu belgesi, herhangi bir arsanın söz konusu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteriyor. Peki, imar durumu geçerlilik süresi ne kadardır? İşte imar durumu geçerlilik süresi..

Çankırı Merkez ve Eldivan'da acele kamulaştırma kararı!

Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için, Çankırı Merkez ve Eldivan ilçeleri sınırları içerisinde kalan alanda kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı'nın içme suyu temiz!

Çankırı'nın içme suyunun düzenli yapılan analizlerle insani tüketim amaçlı sular yönetmeliğini içeren TS266 standartlarında ve çoğu zamanda bu değerlerden daha kaliteli olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Çankırı Merkez 2. Etap 482 konut ihalesi bugün!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm ve gelişim 2. etap projesinde yer alan 482 konut ve 1 adet 300 kişilik cami inşaatı ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Çankırı Çerkeş'te 2.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Çankırı, Çerkeş İlçesi'nde bulunan 13.221,21 metrekare yüzölçümüne sahip akaryakıt istasyonu Çerkeş İcra Dairesi tarafından 19 Mart 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Çankırı imar durumu Haberi

Çankırı imar durumu

Çankırı Belediyesi konut projeleri için yapılan çalışmaları düzenlenen toplantı ile paydaşlarına duyurdu. 

Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı. 

Toplantıda konuşan Başkan İrfan Dinç, konut talebi, kentsel dönüşüm ve uydu kent için büyükşehirlere proje hazırlayan bir firma ile çalıştıklarını belirterek, "Seçim biter bitmez etüt çalışmaları için talimat vermiştim. 

Bugün de hazırlanan bu çalışmayı ilgili kurumlara sunuyoruz. Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi için ortaya çıkan konut talebini hazırlanan uydu kent projesi ile çözeceğiz" diye konuştu. 

Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarını belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından-proje-için düğmeye basılacağını söyledi.'"^1'" Uydu kent ve toplu konut projeleri ile ilgili çalışmaları...